Melyik a legjobb labdarúgó válogatott?
Figyelt kérdés
Jelenleg?2011. nov. 17. 19:48
11/21 anonim válasza:
Spanyolország. A németek egy hajszállal mögöttük. Kérdés, hogy kitart-e a forma az eb-ig?! (mert a németek jelenleg jobb formában vannak, mint a spanyolok, de lehet az eb-re már nem futja nekik)
12/21 anonim válasza:
szerintem a spanyol,nem is tudom hogy mondhat valaki mast!
13/21 A kérdező kommentje:
Utolsó,szerintem könnyen!
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 19. 17:01
14/21 anonim válasza:
Jelenleg a németek jobb formában vannak, de nagyjából egy szinten vannak a spanyolokkal. De véleményem szerint 2-3 év múlva olyan brutális német dominancia lesz mint még soha, köszönhetően az egészen brutálisan durván kib*szott jó utánpótlásuk miatt.
15/21 ✮ʝօк válasza:
Ugyan..a spanyoloknak is szuper utánpótlásuk van.
16/21 anonim válasza:
Egy dolog biztos, jelenleg európai dominancia van.. A brazil válogatott fénye leáldozott, Numenor vére kiveszett belőlük :DDDDD
17/21 anonim válasza:
utolsó sem szereti a Gyűrűk Urát;)
18/21 anonim válasza:
A spanyolok és a németek, de a jövö a spanyoloké.
20/21 anonim válasza:
2013-as év alapján a brazilok de a legszebb focit még mindig a spanyolok játsszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!