Melyik a legjobb labdarúgó válogatott?
Figyelt kérdés
Jelenleg?2011. nov. 17. 19:48
3/21 anonim válasza:
A jelenlegi világbajnok és európa bajnok: Spanyolország
4/21 anonim válasza:
én inkább a németre szavaznék...a spanyolok utolsó két meccse nem volt túl meggyőző:vereség Angliában és egy X Costa Rica ellen
6/21 anonim válasza:
Utóbbi eredmények alapján a spanyolok,de már a vb-n se voltak olyan jók mint az eb-n. Mostani formájuk meg elég döcögős. Szóval jelenleg szerintem a németek,de ez semmit se jelent ,mert van még egy csomó idő az eb-ig. Addig a spanyolok összeszedhetik magukat ;)
7/21 anonim válasza:
nem úgy emlékszem h a németek nyerték meg a legutóbbi vb/eb-t...
szóval feldughatják a selejtező eredményeit ha nem ők nyernek a legvégén :D
10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Szerintem Hollandia,Németország és Spanyolország nagyon együtt van,talán most a németek a legmeggyőzőbbek,bár a Vb előtt is így volt,mégsem ők nyertek.
2011. nov. 18. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!