Chelsea-nek kellett volna nyernie! Olyan igazságtalan volt! 94. percben lőtt a Barca gólt. A bíró meg látszik hogy a Barcának szurkolt.11est kellett volna adnia a Chelsea-nek. Nem?
hát igaz hogy a Chelsea-nek meg kellett volna adni azokat a tizenegyeseket, de azért kaptak ajándékba 30 percnyi emberelőnyt. ráadásul mindenki elfelejtette az első meccset, ahol a chealsea-től legalább 2 embert ki lehetett volna állítani, ráadásul 11-est is kaphatott volna a Barca azon a meccsen, mindezt jogosan! szóval igazából így kiegyenlítődött. ugyanaz volt mindkét meccsen, szóval így szerintem a Chelsea drukkerek is befoghatják a szájukat.
egy BARCA drukker...
Én nem felejtettem el az első meccset sem, és a chelsea ott tényleg nem mutatott semmit sem! Ez igaz, viszont sikerült nekik ami még senkinek: kihúzták 0-0val. A foci nem csak az ész nélküli támadásról szól, hanem a taktikáról is, ha láttál már chelsea mecscet élőben egyszerüen leenyűgöző mekkora az összhang a védelmében. Mellesleg nem hiszem hogy egyedül ők voltak ebben az idényben akik a barca otthonában 0-0ra mentek, nyilkván több spanyol caspat is megpróbálta ezt, csak azoknak nem sikerült.
És akkor ez a meccs. Itt a Barcának esélye sem volt valljuk meg. ha az a kiállítás jogtalan is volt, elismerem, viszont a kezezésekért is kiállítás járt volna nem csak 11-es... tehát máris ugyanott vagyunk. 2 kiállítás a barcából is még.
A fő hiba az ovlt hogy a Chelsea nem tudott emberelőnyben gólt lőni, de NEM LEHET ELHANYAGOLNI A KÖRÜLMÉNYEKET!! Az eredmény nem változik, valószínűleg ez a bíró nem vezet több nemzetközi meccset, de mindez sovány vigasz, mert a Chelsea megérdemelten lenne ott a döntőben, ennek ellenére kiesett.
Egy Chelsea drukker!
Tudom hogy már késő,nem isnagyon érdekel de gonodolom leírom a véleményem erről a meccsről.
2-3 büntetőt biztosan meg kellett volna adni annak a köcsögnek,sokkal jobban örültem volna egy chelsea - united döntőnek
MU FAN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!