Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Chelsea-nek kellett volna...

Chelsea-nek kellett volna nyernie! Olyan igazságtalan volt! 94. percben lőtt a Barca gólt. A bíró meg látszik hogy a Barcának szurkolt.11est kellett volna adnia a Chelsea-nek. Nem?

Figyelt kérdés
amugy nem vagyok Chelsea szurkoló, de most sajnálom szegény Chelsea-seket.Remélem Manchester nyer, ezek után a Barcelona nem érdemli meg a nyerést.A bírót meg ki kéne rúgni
2009. máj. 7. 16:07
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
47%

hát igaz hogy a Chelsea-nek meg kellett volna adni azokat a tizenegyeseket, de azért kaptak ajándékba 30 percnyi emberelőnyt. ráadásul mindenki elfelejtette az első meccset, ahol a chealsea-től legalább 2 embert ki lehetett volna állítani, ráadásul 11-est is kaphatott volna a Barca azon a meccsen, mindezt jogosan! szóval igazából így kiegyenlítődött. ugyanaz volt mindkét meccsen, szóval így szerintem a Chelsea drukkerek is befoghatják a szájukat.

egy BARCA drukker...

2009. máj. 9. 23:45
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem felejtettem el az első meccset sem, és a chelsea ott tényleg nem mutatott semmit sem! Ez igaz, viszont sikerült nekik ami még senkinek: kihúzták 0-0val. A foci nem csak az ész nélküli támadásról szól, hanem a taktikáról is, ha láttál már chelsea mecscet élőben egyszerüen leenyűgöző mekkora az összhang a védelmében. Mellesleg nem hiszem hogy egyedül ők voltak ebben az idényben akik a barca otthonában 0-0ra mentek, nyilkván több spanyol caspat is megpróbálta ezt, csak azoknak nem sikerült.

És akkor ez a meccs. Itt a Barcának esélye sem volt valljuk meg. ha az a kiállítás jogtalan is volt, elismerem, viszont a kezezésekért is kiállítás járt volna nem csak 11-es... tehát máris ugyanott vagyunk. 2 kiállítás a barcából is még.

A fő hiba az ovlt hogy a Chelsea nem tudott emberelőnyben gólt lőni, de NEM LEHET ELHANYAGOLNI A KÖRÜLMÉNYEKET!! Az eredmény nem változik, valószínűleg ez a bíró nem vezet több nemzetközi meccset, de mindez sovány vigasz, mert a Chelsea megérdemelten lenne ott a döntőben, ennek ellenére kiesett.

Egy Chelsea drukker!

2009. máj. 10. 12:56
 23/27 anonim ***** válasza:
34%
az első meccsen a bíró se ballackot se essient nem állította ki.. innentől kezdve minden chelseasnek kuss van...
2009. máj. 12. 08:10
 24/27 anonim válasza:
34%
Én is MU drukker vagyok, de nem divatból, hanem a mentalitásuk miatt. Sir Alex hány éve is vezeti a csapatot??? Tényleg divatcsapat? Ha a Chelsea kicsit rosszul játszik azonnal kirúgják az edzőt? Miért??? Mert Abramovics egyszerűen képtelen elviselni, hogy nem jönnek a kupák a házhoz. Álandóan váltogatják az edzőt, így meg képtelenség csapatot építeni, hiába vásárolják össze a szupersztárokat. Ami a meccset illeti, egy meccsen mindig a bíró dönt, és számos olyan meccs volt már, köztük egy nem is olyan régi MU-Chelsea meccs, ahol a bíró nem adott meg egy 11-est és ezzel pontot veszített a csapat. Hozzáteszem a 11-es nem feltétlenül jelent gólt. Én nem hiszem, hogy olyan könnyű egy ilyen kvalitású meccset levezetni, és ilyen helyzetekben döntést hozni. De amíg nincs videóbíró, amit már többször ajánlottak az UEFA-nál, addig tiszteletben kell tartani a bírók döntéseit. Ami néha kellemetlen, mert a kedvenc csapatunkat "büntetik" a döntésükkel. Ilyen a foci. Ezt Puhl Sándor is sokszor említette már (imádom a kommentjeit).És mégegy dolog: focizni kell, és gólokat rúgni, nem pedig várni egy lehetséges 11-esre. Örülök, hogy MU-Barca döntő lett. Egyetértek Messivel, hogy Európa két legjobb csapata játsza a döntőt. ...és bárki is nyer, remélem nem 11-esek, és kétséges bírói döntések döntik el a meccs sorsát, hanem az igazi foci.
2009. máj. 12. 16:28
 25/27 anonim válasza:
100%

Tudom hogy már késő,nem isnagyon érdekel de gonodolom leírom a véleményem erről a meccsről.

2-3 büntetőt biztosan meg kellett volna adni annak a köcsögnek,sokkal jobban örültem volna egy chelsea - united döntőnek

MU FAN

2009. aug. 28. 17:33
 26/27 Owen23 ***** válasza:
100%
Én nem csípem a barcát sőt utálom...;)Teljes mértékben igazad van... büntetőt kellett volna adni és ez így nem volt érvényes azt ennyi
2010. márc. 15. 20:52
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Az egészben a "legjobb" hogy az a barom még mindig vezet meccset. Most nemrég ismét sikeresen elb*szott egy meccset, de lefogadom hogy a VB-n újra fogunk vele találkozni..
2010. márc. 15. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!