Chelsea-nek kellett volna nyernie! Olyan igazságtalan volt! 94. percben lőtt a Barca gólt. A bíró meg látszik hogy a Barcának szurkolt.11est kellett volna adnia a Chelsea-nek. Nem?
A Manchester a divatcsapat,divat szurkolókkal?Hallod! Te nagyon buta vagy:D A Lokomotív Londonnak 10-12 évesek szurkolnak,és 5 éve még hol voltak? SEHOL? Minden éve összevásárolják az atyaúristen is,és semmi:D mellesleg 50 év alatt 2 bajnokság,meg f.a kupa,ehhez kell a tudás(h5)
CSak 2 bíró vonult vissza miattuk,meg az idióta szurkolójaik miatt..
Hallottátok már, hogy emiatt a meccs miatt a bíró halálos fenyegető leveleket kapott?
"A Manchester a divatcsapat,divat szurkolókkal?Hallod! Te nagyon buta vagy:D"
Ajajj, csak nem egy sértett divat(?)drukker szólalt meg? :) Márpedig ez tény, most a Manchester, és a Barca is divat csapatok. Én már régóta Chelsea drukker vagyok, MÉG OLYANKOR IS, amikor kiesnek, vagy nem megy nekik. És büszke vagyok rá hogy Chelsea drukker vagyok, mert ez a világ legjobb csapata :)
Hát a chelsea-s vagányoknak mélyen be lóg a kezük a bilibe:)
Csak a Barca!
a b*zi kurv@ köcsög biroooooo.... h dögölne meg..... ien nincs, h a végén minek nem verte meg drogba..... rem megbüntetik.... :@
ba@sztam lese h kitiltnak....
egy nyomorult volt a biró, de itt az uefa keze volt a dologban..
pár órával a meccs elött az uefa oldalán megírták, hogy 1-1 lesz..
minden esetre most már a barcának meg kell vernie azt a fos mu-t mert ha nem kb beszarok messi takonygomboc és az etoo én vagyok a király s*gfejen
hogy az m.u divatcsapat? meg ,hogy csak szerencse hogy dontos lett,mert konnyu csapatokkal jatszott?
HE te nezted a bl-t a tavaly? volt m.u barca meccs,es szerintem a tavaly az m.u a blben szinte mil¡ndig a legeresobb csapatokkal kerult ossze es igy nyerte meg a dontot? hol itt a szerencse? A tudas,aranyom....mert tudnak focizni,ezert nyerik meg ismet a bl-t es ezert nyerik meg masodjara a premier leaget,vagy ez is csak szerencse?
Igen, divatdrukkerekkel. A sok tizenéves ,,focista" p*csával, akik nyálcsorgatva bámulják C.Ronniet a képernyőn. Meg a többivel, aki mindig annak a szurkol aki épp a legtöbb kupát nyeri, és büszkén állítja, hogyha egy másik csapat nyerte volna meg mindezeket, ő akkoris a Manchesternek szurkolna.
A 17:55-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!