Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Chelsea-nek kellett volna...

Chelsea-nek kellett volna nyernie! Olyan igazságtalan volt! 94. percben lőtt a Barca gólt. A bíró meg látszik hogy a Barcának szurkolt.11est kellett volna adnia a Chelsea-nek. Nem?

Figyelt kérdés
amugy nem vagyok Chelsea szurkoló, de most sajnálom szegény Chelsea-seket.Remélem Manchester nyer, ezek után a Barcelona nem érdemli meg a nyerést.A bírót meg ki kéne rúgni
2009. máj. 7. 16:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%
Tényleg hibázott a bíró, de ez egy ilyen sport... Nem 93 percig kell játszani és 100%-ot teljesíteni, hanem annyit, amennyit a bíró ad a játékra. Ezúttal többet adott, nem (jól) látott mindent. Utólag kár bánkódni. Nem teljesen megérdemelten jutott tovább a Barca, de inkább nekik szurkoltam.
2009. máj. 7. 18:28
 12/27 Fecc ***** válasza:
34%

A Manchester a divatcsapat,divat szurkolókkal?Hallod! Te nagyon buta vagy:D A Lokomotív Londonnak 10-12 évesek szurkolnak,és 5 éve még hol voltak? SEHOL? Minden éve összevásárolják az atyaúristen is,és semmi:D mellesleg 50 év alatt 2 bajnokság,meg f.a kupa,ehhez kell a tudás(h5)

CSak 2 bíró vonult vissza miattuk,meg az idióta szurkolójaik miatt..

2009. máj. 7. 20:04
 13/27 anonim ***** válasza:
83%

Hallottátok már, hogy emiatt a meccs miatt a bíró halálos fenyegető leveleket kapott?

[link]

2009. máj. 7. 22:04
 14/27 anonim ***** válasza:
90%

"A Manchester a divatcsapat,divat szurkolókkal?Hallod! Te nagyon buta vagy:D"

Ajajj, csak nem egy sértett divat(?)drukker szólalt meg? :) Márpedig ez tény, most a Manchester, és a Barca is divat csapatok. Én már régóta Chelsea drukker vagyok, MÉG OLYANKOR IS, amikor kiesnek, vagy nem megy nekik. És büszke vagyok rá hogy Chelsea drukker vagyok, mert ez a világ legjobb csapata :)

2009. máj. 7. 22:08
 15/27 Fecc ***** válasza:
90%
Minden tiszteletem a tiéd!:D(h5)
2009. máj. 7. 22:20
 16/27 Fecc ***** válasza:
45%

Hát a chelsea-s vagányoknak mélyen be lóg a kezük a bilibe:)

Csak a Barca!

2009. máj. 7. 22:22
 17/27 anonim ***** válasza:
66%

a b*zi kurv@ köcsög biroooooo.... h dögölne meg..... ien nincs, h a végén minek nem verte meg drogba..... rem megbüntetik.... :@

ba@sztam lese h kitiltnak....

2009. máj. 8. 14:59
 18/27 anonim ***** válasza:
61%

egy nyomorult volt a biró, de itt az uefa keze volt a dologban..

pár órával a meccs elött az uefa oldalán megírták, hogy 1-1 lesz..

minden esetre most már a barcának meg kell vernie azt a fos mu-t mert ha nem kb beszarok messi takonygomboc és az etoo én vagyok a király s*gfejen

2009. máj. 8. 15:58
 19/27 anonim válasza:
44%

hogy az m.u divatcsapat? meg ,hogy csak szerencse hogy dontos lett,mert konnyu csapatokkal jatszott?

HE te nezted a bl-t a tavaly? volt m.u barca meccs,es szerintem a tavaly az m.u a blben szinte mil¡ndig a legeresobb csapatokkal kerult ossze es igy nyerte meg a dontot? hol itt a szerencse? A tudas,aranyom....mert tudnak focizni,ezert nyerik meg ismet a bl-t es ezert nyerik meg masodjara a premier leaget,vagy ez is csak szerencse?

2009. máj. 9. 17:28
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, divatdrukkerekkel. A sok tizenéves ,,focista" p*csával, akik nyálcsorgatva bámulják C.Ronniet a képernyőn. Meg a többivel, aki mindig annak a szurkol aki épp a legtöbb kupát nyeri, és büszkén állítja, hogyha egy másik csapat nyerte volna meg mindezeket, ő akkoris a Manchesternek szurkolna.

A 17:55-ös voltam.

2009. máj. 9. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!