Chelsea-nek kellett volna nyernie! Olyan igazságtalan volt! 94. percben lőtt a Barca gólt. A bíró meg látszik hogy a Barcának szurkolt.11est kellett volna adnia a Chelsea-nek. Nem?
Nem akarom megbántani a chelsea szurkolókat,de most nyalt vissza a fagyi../jobb lenne bukni egy döntőt megint?
Éljen a Manchester United
Én chelsea drukker vagyok, már kb 5 éve, úgyhogy engem nagyon fájón érintett. 4-5 11-est adtam volna a csapatnak, de ebből 3 biztos (amikor 1. félidőben szabadott adott a 16-oson belüli szabálytalanságért - ha az szabálytalan volt az 11-es mert belül volt; aztán piquet kezezése; aztán a végén nemtomki kezezett még, és ha ebből a 3 jogos 11-esből akárcsak 1-et is megad, akkor máris a chelsea van a döntőben). Ti nem néztétek valszeg évközben a chelsea meccseit, de valami miatt a chelseanek nem akartak 11-est adni soha, több olyan meccs is volt a bajnokságban, amikor döntő pillanatban az ellenfél kezezett, egyértelmű 11-es, pl Hull city ellen, és nem adták meg, és emiatt ment el a győzelem és lett csak döntetlen. Míg a mu szinte bármiért kap 11-est..
Egyébként én úgy voltam vele, hogy akárki jut be a chelsea, barca, liverpool ágról, az fogja megnyerni a bl-t, mert sokkal keményebb úton jutott be oda, míg a manchester bemákolta a sorsolást és csak könnyű csapatokkal játszott (portó, arsenal.. azért ezek nem egy liverpool, barca) (legalábbis nem vagyok benne biztos hogyha erre az ágra kerül a manchester mondjuk az egyenes kieséses rész 1. körében a barcával játszik, utána meg a liverpool chelsea győztesével, akkor most ott lenne a döntőben!) A chelsea jobb csapat mint a MU, az egy divatcsapat, divatdrukkerekkel! És idegesítőbb lenne ha a mu-s haverjaimtól azt kellene hallgatnom, hogy a mu-nak sikerült a duplázás bl-ben meg pl-ben is, úgyhogy én aztmondom hogy -hiába nem megérdemelten jutottak be- de mostmár győzzőn a barca!
A bírót meg remélem soha többé nem látom.
Barcelonának momentuma sem volt?
Ilyen bunkerfocit játszó Chelsea ellen..:S
A foci szóljon már arról, hogy támadunk, nem az, hogy fellocsoljuk a pályát, hogy 10centi víz áll rajta aztán bukerfoci..
Egyébként tényleg a bíró nem adott meg egy vagy két 11-est, tévedett. Ennek ellenére azt mondom, hogy így izgalmasabb lesz a döntő. Mondjuk a Chelsea drukkereket ez nem vígasztalja..
Hajrá Barca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!