Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Valami eret találhatott el?

Civisbazsi kérdése:

Valami eret találhatott el?

Figyelt kérdés
Ma fociztam, és eltalálta a labda a hajlatomat a lábamon. Pont hátulról ért. És akkor nagyon fájt, teljesen bepirosodott és feldagadt, de a közepében volt egy világos csík, ami "kiduzzadt". Most már kicsit jobb, de alig birok lábra állni. Eret találhatott?
2011. okt. 7. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:
99% hogy eret talált nekem is volt ilyen sokszor.Szar érzés,jeleld,tegyél rá kenőcsöt és pihentesd.
2011. okt. 8. 08:18
 2/3 anonim ***** válasza:

én meg tegnap gyakorlás alkalmával több tucat ütést és rúgást bekaptam.. mind eret talált el, mivel az érrendszer az egész testet behálózza.

térded egyszerűen relative érzékeny, pláne hátul mert nincs feledzve, ha ezen felül történt valami akkor esetleg IDEGET vagy idegdúcot talált el a labda, de valószínűleg "csak" szimpla sérülés, nagyobb erőhatásra sajnos megesik.

2011. okt. 8. 09:05
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
2011. okt. 8. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!