Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg el lehet égetni az...

Tényleg el lehet égetni az eret az orromban, ha ilyen gyakran vérzik?

Figyelt kérdés
Egy éve vérzett először az orrom, de nem kicsit.4 zsepi tiszta vér lett, alig állt el.Néha amikor fújom, elkezd vérezni.Van egy ér, ami elpattan mindig.Valamikor olyan szinten ömlik belőle a vér..Előző nyáron is beleugrottam a vízbe, és elkezdett ömleni a vér belőle.Egy ideig nem vérzett, de most újra elkezdett.Tegnap meg..Gondoltam lefekvés előtt csinálok egy pár fekvőtámaszt, erre a 10.-nél elkezd vérezni az orrom..Anya mondta, hogy ha nagyon kellemetlen, hogy folyton vérzik, lézerrel ki tudják égetni.Lehet, hogy azt kéne.
2011. júl. 20. 23:43
 1/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen gondom volt régen,napi többször is.Akkor az orvos azt mondta ha kiégetjük nem érezném tisztán(vagy egyáltalán) az illatokat.Kaptam egy gyógyszert,napi háromszor szedtem,attól helyrejött.Azóta nem vérzik.:D A gyógyszer nevére nem emlékszem,talán kérdezd meg az orvosodtól.Fehér doboz és volt rajta egy kék csík.
2011. júl. 20. 23:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.:)Akkor tuti olyan gyógyszert veszek, ha így elmúlik tőle.Már nagyon idegesít, hogy ennyit vérzik.
2011. júl. 21. 00:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Tesómnak évekkel ezelőtt naponta vérzett az orra, de úgy, hogy csak dőlt belőle, az egész lakást összekente, tiszta horror volt. Neki kiégették, és nem lett szaglásvesztése. Néha még mindig vérzik, de nem annyira és nem olyan sűrűn, mint előtte.
2011. júl. 21. 00:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, legyél türelemmel. Elmúlik majd magától. Egyébként a vérző orrot nem törölgetik, hanem tamponálják. A vérvételnél sem törölgetik a tű helyét, hanem rányomják a gézt. Az orrba meg egy összetekert gézt kell szorosan feldugni. Ez a tampon feljebb érjen, mint a vérzés helye van ( ha nem, akkor csak dugó), ne legyen laza, de nagyon szoros se. Általában 15-20 perc elég. Ne aludj el vele. És ne is huzkodd ki 10 sec-enként megnézegetni. Ha nagyon rossz: orvos, vagy ügyelet.
2011. júl. 21. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!