Hogy tudom a bal lábamat fejleszteni? (foci)
A dolog nem túl bonyolult: pontosan úgy kell megtanulnod vele játszani, ahogy a jobbal.
de konkrétabban: vannak olyan gyakorlatok, amiket egyedül is tudsz végezni, például dekázás csak ballal (később láblerakás nélkül), passzolgatás fallal, először közelről, később egyre távolabbról.
a labdakezelést végezhetitek párban (például olyannal, aki szintén szeretné a rosszabbik lábát erősíteni), a terhelés miatt rövid időn belül a bal is hozzá fog erősödni fizikailag a jobbhoz.
én korábban edzések után egy korcsoporttal lentebbi kapussal gyakoroltam, a gyenge ballábas lövések még okozhatnak neki kihívást :)
Próbáld a bal lábadat inkább előtérbe helyezni és azzal cselezni ha meccs van és kapura lőni, passzolni.
Nehéz megtanulni mert kevés ember van aki kb ugyanúgy bírja használni mind2 lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!