Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan lehetnék jó kosárlabdás?

Hogyan lehetnék jó kosárlabdás?

Figyelt kérdés
Középiskolába muszály volt valamilyen sportot választani magamnak amihez értek és szeretném csinálni! A kosárlabdát választottam mert a magaságom megvan hozzá de az a gond hogy nem nagyon értek hozzá! Valki leírna ilyen szabályokat ilyesmi meg hogy ha van akkor mi a technikálya a kosárradobásnak?
2011. szept. 8. 18:11
1 2
 11/13 anonim válasza:
Hát szerintem 175 cm egy kicsit kevés mondjuk attól is függ hogy hány éves vagy de ha rendszeresen jársz edzésekre és külön is gyakorolsz nem lessz gon sok sikert:)
2011. szept. 26. 17:23
 12/13 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2011. szept. 26. 18:51
 13/13 anonim válasza:

Ezt az idézetet vedd figyelembe : ' A kosárlabdát könnyű játszani , de nehéz tudni !!

:)

Szabály sok van ezért nem írom le hanem itt olvasd el : [link]

:)

A pályán fontos, h mit csinálsz attól h még tudod a láb közötti átvételt meg stb.. attól még nem tudsz kosárlabdázni! :) Tudnod kell hova passzolsz, tudnod kell helyzeteket kialakítani, és nem árt ha jó kezed van a dologhoz :)

2012. ápr. 14. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!