Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan lehetnék jó kosárlabdás?

Hogyan lehetnék jó kosárlabdás?

Figyelt kérdés
Középiskolába muszály volt valamilyen sportot választani magamnak amihez értek és szeretném csinálni! A kosárlabdát választottam mert a magaságom megvan hozzá de az a gond hogy nem nagyon értek hozzá! Valki leírna ilyen szabályokat ilyesmi meg hogy ha van akkor mi a technikálya a kosárradobásnak?
2011. szept. 8. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

a technikát, ilyesmit majd edzésen elsajátítod.

ahhoz hogy jó kosaras legyél sok kemény edzésen túl kell lenned, sokat kell "gyakorolni"

[link]

2011. szept. 8. 18:38
 2/13 anonim ***** válasza:

esetleg ha gondolod vedd fel velem a kapcsolatot (privátban), és segítek ha van valami

előző voltam.

2011. szept. 8. 18:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Hat, inkabb kosarlabdas legyel, mint magyartanar (muszaJ, technikaJa, magasSagom stb)

A szabalyokat es a technikakat edzes kozben automatikusan megtanulod. Viszont tudnod kell, hogy jo kosaras csak akkor lehet/lesz beloled, ha legalabb naponta elmesz az edzesre. NAPONTA. A lusta sportolok sohasem jok.

2011. szept. 8. 20:00
 4/13 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Oké ha van valami akkor dobok egy prívátot!

2. válaszoló: Még nem tudom mikor és milyen időközönként lesznek az edzések csak attól félek hogy eddig nem kosaraztam és roszz leszek az ezések elején!

2011. szept. 8. 20:35
 5/13 anonim válasza:
Szia! A kosárlabdában a kitartás a lényeg!! Én is járok egy héten 4 szer! De rengetegeget futukn!! erre készülj fel. Viszont a magasság nem teljesen lényeges! :)
2011. szept. 9. 20:35
 6/13 A kérdező kommentje:
huh hát a tesi tanárom is sokat futat úgy hogy szerintem hamar hozzá szokok a futáshoz
2011. szept. 10. 10:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Kosarlabdazaskor azert nem ugy kell futni, mint tesioran, hogy 10 kor, aztan megallsz, hanem szakaszosan, hirtelen nagy sebesseg, hirtelen megallas, fordulasok jobbra-balra, felugrasok stb. Kell az allokepesseg is, de nem ugy futsz, mint tesioran kell.

Aggodni meg ne aggodj, nem leszel ugyetlen, mindenki kezdte valahogy!!! Bizz magadban, es MINDEN edzesre menj el, dolgozz kemenyen, es akar a legjobb is lehetsz! Sok sikert - jo edzot, jo meccseket, sok gyozelmet! (aztan ki tudja, egyszer majd latunk az NBA-ban is?)

2011. szept. 11. 05:38
 8/13 A kérdező kommentje:
az állóképesség amúgy is kell nekem mert pincér szeretnék lenni
2011. szept. 11. 15:15
 9/13 anonim válasza:
A magasság igenis számít!
2011. szept. 24. 15:28
 10/13 A kérdező kommentje:

A magasságom megvan hozzá!

175cm vagyok :)

2011. szept. 24. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!