Hogyan lehetnék jó kosárlabdás?
a technikát, ilyesmit majd edzésen elsajátítod.
ahhoz hogy jó kosaras legyél sok kemény edzésen túl kell lenned, sokat kell "gyakorolni"
esetleg ha gondolod vedd fel velem a kapcsolatot (privátban), és segítek ha van valami
előző voltam.
Hat, inkabb kosarlabdas legyel, mint magyartanar (muszaJ, technikaJa, magasSagom stb)
A szabalyokat es a technikakat edzes kozben automatikusan megtanulod. Viszont tudnod kell, hogy jo kosaras csak akkor lehet/lesz beloled, ha legalabb naponta elmesz az edzesre. NAPONTA. A lusta sportolok sohasem jok.
1. válaszoló: Oké ha van valami akkor dobok egy prívátot!
2. válaszoló: Még nem tudom mikor és milyen időközönként lesznek az edzések csak attól félek hogy eddig nem kosaraztam és roszz leszek az ezések elején!
Kosarlabdazaskor azert nem ugy kell futni, mint tesioran, hogy 10 kor, aztan megallsz, hanem szakaszosan, hirtelen nagy sebesseg, hirtelen megallas, fordulasok jobbra-balra, felugrasok stb. Kell az allokepesseg is, de nem ugy futsz, mint tesioran kell.
Aggodni meg ne aggodj, nem leszel ugyetlen, mindenki kezdte valahogy!!! Bizz magadban, es MINDEN edzesre menj el, dolgozz kemenyen, es akar a legjobb is lehetsz! Sok sikert - jo edzot, jo meccseket, sok gyozelmet! (aztan ki tudja, egyszer majd latunk az NBA-ban is?)
A magasságom megvan hozzá!
175cm vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!