Spanyol szuperkupa vélemények?
Nekem ez az idei 5. találkozás volt a legtetszetősebb.
Bár számtalan bírói hiba volt, mégis végre (nagyrészt) a fociról szólt a meccs.Esetleg visszavágóra tippek?
Marcelo Vieira da Silva Júnior (Rio de Janeiro, 1988. május 12.) brazíl labdarúgó, jelenleg a Real Madrid CF és a brazil labdarúgó-válogatott balhátvédje. A Real Madridban őt tartják Roberto "Roby" Carlos utódjának.
Ez a wikipédia. Marcelot Roberto Carlos utódjának?! WTF?! Roby legalább tudott focizni és nem MMA-zott minden meccsen...
Ádám, te eurobarcán is fent vagy?
Csak mert ismerős a stílus.:)
Na mindegy, a meccs jó volt (egy darabig), szerintem megérdemelten nyerték meg a fiúk a kupát. Marcelo....először oldalba rúgja Messit, utána meg Fabregast szerette volna orvoshoz küldeni.
Mou meg...mit képzel?Amúgy Tito Vilanova volt az (a másodedző).
De bírom, Pinto is mindig mindig beszáll a harca.:)
Én bírom a balhés meccseket is, de ez a spanyol válogatott kárára, hát...nem örülök.Ha ez így folytatódik, nem nyer EB-t Spanyolország.
:D
Akkor valaki nagyon hasonlóan fogalmaz ott.
Igen, Pinto is egy vadállat.:)
De Ramos is, hogy fojtogatta...:D
Na mindegy, idén csak 1 Classico lesz már, remélem azt "túlélik" (mindkét csapat), és a spanyol válogatott bezsebeli ismét az EB-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!