Spanyol szuperkupa vélemények?
Figyelt kérdés
Nekem ez az idei 5. találkozás volt a legtetszetősebb.
Bár számtalan bírói hiba volt, mégis végre (nagyrészt) a fociról szólt a meccs.Esetleg visszavágóra tippek?
2011. aug. 15. 21:34
21/39 sacsa válasza:
11:21-es! A Real sem nyújtott 100%-os teljesítményt,tudnának ettől is jobban is játszani.Ha ma este Pepe nem Bruce Lee filmeket fog nézni meccs előtt akkor látok esélyt a győzelemre.
22/39 anonim válasza:
A Real már készen áll a szezonra nem csak erre a két meccsre ezt murinnyó mondta. Mindenesetre én azt mondom hogy csak akkor lehet esélye a madridnak megszorítania a Barcát ha fegyelmezettebben játszanak különben egy-két játékos idő előtt fog menni zuhanyozni..
23/39 sacsa válasza:
A lényeg az,hogy a focié legyen a főszerep nem a karatézásé meg a színészkedésé.
24/39 A kérdező kommentje:
És sacsa utolsó kommentjében a lényeg.:)
Jó szurkolást mindenkinek estére.
2011. aug. 17. 15:37
25/39 anonim válasza:
Ja jó szurkolást!
Visca el Barca!!!
26/39 anonim válasza:
Na véleményem a visszavágó elején:
A barcának az első 10-15 percet túl kell élnie aztán sima ügy. el fog fáradni a madrid...
27/39 anonim válasza:
Jó a meccs. Sikerült túlélni az első tíz tizenöt percet kapott gól nélkül. A későbbi bekapott gól peches volt de ez van. A lényeg hogy vezetünk. Hajrá Barca! :)
28/39 anonim válasza:
Megvan a kupa!!! Szép volt fiúk!!! Csak a Barca!:)
29/39 sacsa válasza:
Gratulálok a Barcelonának!A többihez inkább nem fűzök hozzá semmit.
30/39 anonim válasza:
Ez egy jó meccs volt... 45 percig. Aztán jött az a csimpánzfejű Marcelo aki elkezdett rúgkapálni.Érdekes addig nem volt probléma. Ahogy mondtam csak ki kellett húzni az elejét bár a Real lőtt egy gólt ezzel kicsit tovább bírta, de a végére belefáradt a saját tempójába. A második Barca gól az pedig megmutatta milyen is az igazi foci. Messi mellel Piquéhez az tovább sarokal majd el Casillas mellett. Az egyetlen realos akit sajnálok az Casillas. Egyik gól se rajta múlott és messze ő volt a Real legjobbja. PL: Pedro lövése csak egy a sok közül. A meccs végén a tékozló fiú is beállt és rögtön felvette a ritmust. A Realosok pedig szokás szerint nem bírták a meccs végét (mint a 0-5-nél Ramos kaszálása Messi ellen) Itt most a csimpánzfejű unta meg hogy megint egy vereség a Barca ellen. A végén a dulakodásnál pedig murinnyó( aki nem béna csak köcsög) nagyon keményem támadt hátulról majd mint valami féreg elsomfordált. Röhejes. Nem tudom kitt nyomkodott meg de annak a helyében nem meglöktem volna hanem bevertem volna két olyat a special-one-nak hogy utána egy hétig egy irányba megy. Ez volt eddig a legjobb el clasicó ahol végre a Real Realhoz méltóan játszott. Nem a 11 emberel védekezek a 16-os belül. kár hogy a végére megint a street fight lett a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!