Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Spanyol szuperkupa vélemények?

Spanyol szuperkupa vélemények?

Figyelt kérdés

Nekem ez az idei 5. találkozás volt a legtetszetősebb.

Bár számtalan bírói hiba volt, mégis végre (nagyrészt) a fociról szólt a meccs.Esetleg visszavágóra tippek?

2011. aug. 15. 21:34
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
52%

Hogy Puyol miért hiányzott azt nem tudom de gondolom sérült volt. Nem hiszem hogy Guardiola csak ugy kihagyná a csapatból. A Ronaldo féle elsuhanásokból én nem láttam sokat az elmúlt Classicókon de még a tegnapin sem. Neki se ment szerintem a játék. Puyolnak szerintem még ilyen idősen is helye van a csapatban mert így is rengeteget fut és meghatározó pontja a védelemnek. Piquével együtt aki szintén nem kezdett. Ilyen védelemben még sohasem játszottak a fiúk, remélem többet nem is fognak mert amit sokszor leműveltek az nem volt túl biztató így a szezonkezdésre. Megmondom őszintén én mint Barca drukker az ilyen Real meccsek előtt mindig ugy vagyok vele hogy jó lenne ha nem Diarra kezdene.. Szerintem is a posztján az egyik legjobb. Erős mint a bivaly de nem durva hanem egyszerűen el tud nyomni akárkit. Oké hogy valamelyik Classicon az ő hibájából kaptak gólt és gondolom ez is számít az ő mellőzésében hogy nem kezd de én is jobbnak tartom Khediránál. Megint jössz a színészkedéssel hogy Alves így meg úgy.. Hát szerintem ezt nem láthatjuk tőle minden meccsen ahogyan vasárnap sem láthattuk. Vagy arra gondolsz amikor pepe kirúgta a pályáról és a földön maradt? Hát nem csodálom hogy ott maradt hidd el a madridból is akármelyik játékos a földön maradt volna.;)

murinnyó eredményeit nem lehet vitatni mert szép amit elért de amilyen gusztustalan játékstílusban játszatja a a Barca ellen a csapatot az elképesztő. Az meg hogy minden meccs után bírózik is elég érdekes ahelyett hogy saját csapatával meg játékosaival törődne...

A visszavágón szerintem azért lesz a Barca az esélyes mert visszatérnek a hiányzók meg azért mégiscsak a hazai pálya. Szóval én Barcelona győzelmet várok és bízok benne hogy nem kerül senki sem kórházba..

2011. aug. 16. 10:11
 12/39 anonim ***** válasza:
52%

Előttem szólókhoz:

Szerintem Murinyóban van valami tüske a Barca ellen. Rájuk nem másik csapatként tekint hanem közellenségként. Emlékszem 2006 bl-ben azt mondta amikor a chelsea-val volt hogy a katalánok csak csalni tudnak. Nyerni a Portóval Bl-t? A villas-boas gyerek is megcsinálta volna de rajta már látszott hogy sokkal jobb edző murinnyónál ezért elvitte a chelsea. Amúgy amikor a real kezd durvulni néha átfut az agyamon hogy kár h már nincs Ibrahimovic mert az szerintem hamar megunná hogy felrúgják és az leküldene néhány realost. Szerintem. Emlékszem a 6-2 meccsre még vagy 3 éve akkorsem vadult a madrid. + ahogy néhány reklamálnak a madridnál. Ha kiállítanák őket akkor még ott hőbörögnének. Az exrealos Zidane meg amikor lefejelte Materazzit nem reklamámlt meg semmi csak elsévált a vb trófea mellett. Plussz nem lesz még egy olyan madrid mint a 2002-es. Az csapat másolhatatlan hozhatnak ide akárkit. Akár edzőt akár játékost. Puyol meg azért hiányzik (szerintem ) mert lehet hogy már nem egy mai gyerek a spanyol Balázspali de olyan emblematikus figura a barcában hogy már a puszta jelenléte elég ahoz hogy a srácok magabiztosak legyenek.

(Amúgy első voltam)

2011. aug. 16. 10:42
 13/39 anonim ***** válasza:
52%

murinnyó mindig a csalással meg bírózással jön. Volt egy dokumentumfilm amiben az ő életét és pályafutását mutatták be. Abban elmondták hogy talán az egyetlen hibája hogy nem tud veszíteni. Illetve nem fogadja el ha csapata veszít.

És ez tényleg meglátszik minden olyan meccsen ahol kikap a csapata mindig megtalál valakit legyen az bíró, edző, játékos akárki/akármi. A 6:2-es meccsen még ha jól tudom Pellegrini volt az edző de bele se merek gondolni ha murinnyó lett volna. Zidane-t meg a 2002-es Madridot kár is egy lapon említeni a maival és mai játékosokkal. Ég és föld. De jó lenne egyszer még egy igazi Classicot látni ahol a kötények, a trükkök és a látványos gólok vannak többségbe nem a durvaság.(és természetesen Barca győzelemmel:)) De erre szerintem a csapat is és az edző is alkalmatlan madridi részről.

2011. aug. 16. 11:01
 14/39 anonim ***** válasza:
52%

Vélemény: Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb és legjobb El Classicoja volt, nem olyan mint a tavasziak. A REal nyerhetett volna, akár 2 góllal is de nagyon rossz volt a helyzetkihasználása. A Barca kb 2 helyzetből 2 gólt lőtt.

És végre TÁMADÓ focival nehezítették meg a Barca dolgát!

A Visszavágón viszont nehezebb dolga lesz a Realnak, a Camp Nou-ban sose könnyű...

Egyébként Piqué és Xavi is beállt és egyáltalán nem lett más a meccs képe, tehát nem lehet arra fogni h miattuk nem nyert a BArca :D

A Real egyszerűen jobb volt, ezt el kell fogadni. A bíró viszont...pff... én ennek a hülyének még egy mecset nem adnék az biztos! Alapból a Realnak és Barcának egy büntetőt kellet volna fújni, Pepének meg egy pirosat... :D

2011. aug. 16. 13:28
 15/39 A kérdező kommentje:

Na, akkor én is hozzászólok még.

Puyol (hiába öregszik) kell a csapatba. Bár a gyorsasága már kicsit megkopott, iszonyat jól helyezkedik, az egyik tavaszi Classicón, ha ő nincs fent, Alvesről legalább 3 gólt kapunk.

Én elismerem Mou-t, de neki fáj, hogy nem tartottak rá igényt Barcelonában, szerintem ezért veszi ilyen véresen komolyan a Barca elleni meccseket.

Én is örültem, hogy a Real végre támadó focit játszott, ezzel a hozzáállással szerintem a bl-ben is legyőzték volna a Barcát.

Azért holnap, ha Busi, Piqué és Xavi is kezdő lesz, teljesen más lesz a meccs képe, mint Vasárnap.(mert sajnos a Barca közel sem volt a toppon az előző meccsen).

2011. aug. 16. 17:20
 16/39 alkesz éva válasza:
100%
Megköszönheti a Barca a Realnak,hogy kihagyták a sok helyzetet.Simán eldönthették volna a kupa sorsát.
2011. aug. 16. 20:25
 17/39 anonim ***** válasza:
Amúgy ha elképzelem hogy Mourinho akár még 60 évesen is edzősködik... tragédia
2011. aug. 16. 20:30
 18/39 A kérdező kommentje:

Igen, megköszönhetik, de mint tudjuk, a focit gólra játsszák.:) (persze ebben Valdes is benne volt jócskán, nem kevés bravúrja volt)

Más meccseken is szokott lenni rengeteg helyzet, ezeket gólra kell váltani.

2011. aug. 16. 22:41
 19/39 anonim ***** válasza:
Aki ért a focihoz az biztos észrevette hogy a barca most nagyon sokat gyengült hisz a taktikája már nem jön be MOURINHO is látjátok taktikát váltott a barcának is ezt kéne tennie nem mindig csiki-csukizni mert már őszintén én már unom a fociját.Nekem a barca csapata akkor tetszett amikor ronaldinho henry eto játszott ott most idén szerintem nem nyernek BL-t,most kb az elődöntőig eljutnak
2011. aug. 17. 10:12
 20/39 anonim ***** válasza:

Majd meglátjuk mennyit is gyengült a taktikája a Barcának. A vasárnapi meccsen mint már írtuk a sok volt a hiányzó, Messi Alves a meccs előtt egy héttel: [link]

Tehát a Barca közel sem játszott 100 százalékot míg a Real már a szezonra készen áll. Ma este remélhetőleg visszatérnek a hiányzók (bár Puyol még ma sem fog játszani állítólag) és remélem hogy hozzuk a meccset.;)

2011. aug. 17. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!