Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyi ideje lesz rám?

Mennyi ideje lesz rám?

Figyelt kérdés
A párommal több,mint 2 éve vagyunk együtt.Focizott,de már 3 éve abbahagyta.Most azt fontolgajta,hogy jövőre visszamegy a csapatához,és újra focizik.Én ledöbbentem,bár nem vagyok semmi jónak az elrontója,és örülnék a sikereinek,de félek,hogy ez rengeteg szabadidőt elvesz kettőnktől,és keveset leszünk csak együtt.Bár így sem találkozunk minden nap,ugyanis én iskolába járok,ő pedig 3 műszakban főnökösködik egy gyárban,mégis rossz lenne,ha a ez a sport elvenné a közös hétvégéket.Mennyi időt vesz ez majd el tőle a foci?Edzések,meccsek,stb?? Azt mondta,ha itthon játszik,elvisz a meccseire,és ha idegenben,akkor is mehetek vele.De ez mégis milyen gyakori?? (20/L)
2011. aug. 15. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Esetleg kérdezd meg tőle, mert így látatlanban nem lehet megmondani.

Amúgy pedig inkább örülj, hogy sportol valamit, és ne önzőzz.

2011. aug. 15. 15:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Tisztelt Válaszadó!''

Nem vagyok önző,és látatlanban te sem tudsz rólam véleményt nyilvánítani,nem is erre kértelek!Nem kell leszólni,ha nem tetszik a kérdésem,keress másikat,amire legalább tanácsot is tudsz adni!Egyébként pedig olvasd el figyelmesen,ha már kritikát írsz!

,,...bár nem vagyok semmi jónak az elrontója,és örülnék a sikereinek...''

2011. aug. 15. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Kedves kérdező, úgy érzem, a válaszom lényegét nem sikerült fölfognod.

Mennyi időt vesz ez el?

Lássuk csak:

Mennyi az út edzésre? Várjunk csak, fingunk sincs róla.

Mennyi ideig tart az edzés? Várjunk csak, fingunk sincs róla. (nincs két ugyanolyan edzés, ezért mertem tanácsolni, hogy esetleg kérdezd meg tőle)

Hány meccse lesz? Várjunk csak, fingunk sincs róla.

Szerinted erre a kérdésre lehet normális választ adni?

Vagy ha azt mondom, hogy 2 óra 23 percet lesz távol, akkor okos vagyok?

2011. aug. 15. 16:33
 4/8 A kérdező kommentje:

A neveletlen,és bunkó válaszokat mellőzhetnéd!

És nem a perceket,órákat kérdeztem,hanem megközelíthetőleg mennyi edzésen vesz részt,egy sportoló!

És köszönöm,a te segítségedre nem tartok igényt a továbbiakban!

2011. aug. 15. 17:01
 5/8 anonim válasza:
100%
Az edzés az mindenhol más pl. nállunk 2-3 edzés van egy héten de az edzés mennyisége az attol függ hol játszik mennyire profi, amatőr.Egyébként meccs az 1 szokott lenni minden hétvégén Szombaton vagy Vasárnap.
2011. aug. 15. 18:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Ilyenre gondoltam:)
2011. aug. 15. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Figyi, én kézilabdáztam, de szerintem hasonló lehet egy focista élete is.

Nyár az szabad.(kb. 1,5-2 hónap).

Heti 3x1,5 óra edzés.

Heti 1 meccs (szombat vagy vasárnap), itthoni-idegenbeli 50-50%-ban elosztva. Emellett lehetnek évközben külön tornák, barátságos (felkészülési) meccsek, melyek elvehetnek 1 egész hétvégét is (tornák), a barátságos meccsek inkább hétköznap, 1 naposak max.

Remélem segítettem (23/L)

2011. aug. 15. 20:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ kedves 23/L!

Így már érzékelem,mennyire mozgalmas egy sportoló élete:)

2011. aug. 15. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!