Miért van az hogy a Barcelónát nagyon kevesen szeretik?
Ronaldo: igen kicsit önző és sok labdát elad mindezt a TÉRDMŰTÉTE ÓTA... de ő 2 éve van a realnal és már REKORDOT DÖNTÖTT messitől ilyet nem hallottam...
A barcelona játáka azért eredményes mert nem fizikailag hanem mentálisan készítik ki az ellenfelet... ís nagy színészek...
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-28 23:45
Az utolsó mondatod mindent elárul hogy miért ez a véleményed.;)
Szerinted ezeknek a csapatoknak mint a Barca ,Real vagy Mu miért van olyan sok szurkolójuk az egész világon?? He? Biztos nem azért mert mondjuk olyan szépen hangzik a nevük.. Mindenki valamiért megszeret egy klubot. Én pl. Ronaldinho miatt szerettem meg a Barcelonát. Fantasztikus játékos (volt). Akkor most én is divatdrukker lennék vagy mi? Elárulom nem vagyok az.;) Akik ma szeretik meg 10-12 évesen nehogy azt hidd hogy mindenki divatdrukker csak mert Messi miatt megszerették a Barcát. És szerinted a Munak vagy a Realnak nincsenek ilyen fiatal drukkerei. Dehogynem. Szerintem sokkal több a mint a Barcának ez itt a gyiken is pl észrevehető.;) Ezek a világ legjobb csapatai még jóhogy a mai gyerek őket fogja szeretni nem ebből a posvány Nb-1ből valamelyik csapatot..(nem akarok példálózni) Ahhoz előbb valami eredmény kéne de amit pl. a Vidi védelem nyújtott a Sturm ellen az ember kedve elmegy a magyar focitól. És ez van minden évben sajnos. Ja amugy te miért vagy Mu drukker? Te is valamiért megszeretted a klubot gondolom és szerintem te sem vagy divatdrukker.;)
Jaaj színészkedés.. Milyen három éve ember? A csapatban van egy két ember(Alves, Busi) akik tényleg néha hajlandóak túlzásokba esni de melyik csapatba nincsenek? A Madriban elárulom sokkal több ilyen játékos van.. Nem akarok példálózni. Nem kell általánosítani hogy 3 éve mindenki állandóan színészkedik mert ez szánalom. Az Uefás dolgot meg ugylátom neked is bemagyarázta a neten a sok nethuszár hogy biztos az Uefa tolja a Barcát...
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad
Teis jössz itt a színészkedéssel.. Meg hogy Xavi is már lassan..Na jó. Mondjuk mit vár az ember egy Madrid drukkertől? Ennél többet sajnos nem lehet. Azt aláírom hogy Messi nem volt jó a Copán sem a válogatottban sajnos de te meg jössz szánalmasan Ronaldo szuper teljesítményével hogy ő milyen fasza a portugál csapatban. "Há de ott van a spanyolok elleni gólja amit a bíró !nem! adott meg." Akkor gól volt nem. De nem is ez a lényeg. Ronaldo ugyanolyan gyenge a válogatottban mint Messi hiába is akarod ezt másképp feltüntetni. Egy két éve volt Ronaldonak valami nem is tudom 20 meccses sorozata a válogatottban amin nem szerzett gólt. De kár ezen vitatkozni mer Ronaldo is csak a klubjában villog. Jössz azzal hogy gólkirály lett a bajnokságban. Ez semmiben sem mérvadó az összehasonlításnál én inkább a Classikókra hivnám fel a figyelmedet hogy ott mennyire is tündökölt Roni.:D Nem nagyon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!