A Real Madrid legyőzheti a Barcelonát a BL-ben?
Ez olyan kérdés, hogy 2 közül lehet választani: vagy sikerül megfognia a Realnak a Barcelonát, vagy nem. A futball megjósolhatatlan, nagyon kicsi dolgok (nüanszok) dönthetnek. Érdekes ez a BL-kiírás is... Szinte biztosra vehető a Real-Barcelona-elődöntő, de még bármi megtörténhet. Mourinhóval nagyot lépett előre a Real Madrid, és remélem hogy csak jobb lesz a KIRÁLYI GÁRDA!
HALA MADRID! :)
Krisztián.
Én Real szurkoló vagyok és inkább azt mondanám várd meg a szombati (bajnoki) és szerdai kupa meccset(majd az alapján eldől szurkolói szemmel lehet-e esélye a Nou Campban a Madridnak.) Ha bajnokin nem verik meg a Barcát akkor nem sok esélyt látok a BL-re . Bár José a bajnokságot nem túlságosan erőlteti mert 8 pontos a katalánok előnye , így tehát ebből se biztos , hogy vonhatunk le következtethetést.
Én Realista vagyok Real szempontból szóval , HALA MADRID!
A Real-t a Barca bele foglya döngölni a földbe.
3-1 lesz a végeredmény.
A 3-1 nekünk jó , ugyanis mi játszunk otthon.;)
Hala Madrid !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!