Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a véleményetek a Fabregas...

Gauldoth kérdése:

Mi a véleményetek a Fabregas mizériáról? El kéne engedni, vagy amit aláírt, azt teljesítse?

Figyelt kérdés
Amúgy szerintem ordenáré módon viselkedik azzal a klubbal, ahol sztár lett (ráadásul sztem a Barcában nem játszana sokat.)
2011. júl. 6. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Egy senki az a Fabregas :) Ahol mos tvan ott se Sztár :)

kb 1 ft ot sem ér az a játékos akárhova megy annál már csak jobban mehet neki mint ahogy most mert kanta Józsi is jobb jelenleg nála!

2011. júl. 6. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Most nem volt jó formában, ez tény, de egy senki nem lesz a premier league eddigi összes játékosa közül a 3. legtöbb gólpasszt adó ennyi idősen. Ha ilyen tempóban folytatná nagyon magas rekordot állíthatna be.

1.Giggs 98 gólpassz (kb 38 éves)

2.Lampard 85 gp (kb 33 éves

3.Fabregas 80 gp (kb 24 éves)

Ez azért mondd valamit.

2011. júl. 7. 02:55
 3/4 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Szerintem el kellene engedni, mivel Xavi kezd kiöregedni (remélem még pár évet kihúz azért) és Cescnél jobb utódot nem lehetne találni. Nyilván az Arsenal ügynökeinek ezt hiába mondanám :D
2011. júl. 7. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez a sztori egyre inkább hajaz egy brazil szappanoperára.

Szerintem sokat kérnek érte, legalábbis padra biztosan sok érte ennyi.Bár olvastam olyat is, ha jönne, akkor 3-4-3-ban játszanának.(Alves-Piqué-Puyol/Abidal,Busquets-Xavi-Iniesta-Fagregas,Villa-Messi-Pedro/Sanchez).Ez rombusz alakú középpályát eredményezne.De lehet kacsa, pláne hogy se Fabre, se Sanchez nincs még meg.

2011. júl. 7. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!