Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Real Madrid miért költ,...

A Real Madrid miért költ, olyan sok pénzt játékosokra? Mindig, csak a nagy neveket nézik. Miért nem inkább saját nevelésű játékosokat igazol le?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 15:02
1 2 3 4 5
 31/43 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Na de kérlek hogy francba nyerte meg azt a spanyol kupát? kínkeserves küzdelemben 105-ik percben szerzett góllal. És ne mond nekem,hogy azért estek ki a BL-ből, mert az UEFA Barcás.. ennél egy 7 éves kisgyerek is jobban érvel. 6 El Clasicoból jelenleg 4 biztos Barca győzelem és egy döntetlen( a hatodik meccset pedig lefújják tornádó miatt).Szurkolj a Real Madridnak azért nem ítélhet el senki, de nem lehetsz annyira retardált, hogy azt mondod, jobb most a Real mint a Barca. Nyilván volt és lesz is jobb nála de most mögötte kullog jócskán egy ideje.Méghozzá azért,mert tele van a Real nagy nevekkel, egyéniségekkel, viszont csapatról nem lehet beszélni, Barcával ellentétben.Jössz itt nekem a hülye felsorolásaiddal, azt' olyanokat mondasz, amiről te is tudod hogy baromság, csak hát ha szerelmesek vagyunk Ronaldo szellős kockahasába akkor muszáj ezt duruzsolnunk éjjel-nappal, mert valamit ki kell találni, miért szar mostanában a Real.Remélem Messi megkapja zsinórban a 3. aranylabdát, hadd legyen egy okossal kevesebb...
2011. júl. 7. 16:31
 32/43 anonim ***** válasza:

XAvi,Iniesta nélkül Messi kb. Gera szinten lenne

csak ezt a barcások nem látják be figyeld meg most nyer akár zsinorban 4-5 aranylabdát (jogtalanul) XAvi is már 30 környéki játszik kb. 3-4 évet és Messi el fog tünni.

Miért nem barcás az UEFA?

mindig nekik fújnak (Chelsea-Barca)

ha ott nem fújtak neki annak a ro.hadt törpe csapatnak akkor kinek?

a Barca-REal-on is nekik fújtak

mondhatod nem meg ő a legjobb mondok neked valami én Realos vagyok de nekem nem a legjobb Ronaldo.

képzeld a környéken akit ismerek barcás-t azoknak kb a 2/3-a azt modnta. Jó meccs volt(BL elődöntő) de azért a barcának kedvez minden bíró.

Kassai látod nem kedvezett neki de ott jobb is volt a barca és az eléggé szar meccs volt nagy volt a különbség Egy Real-MU na az jó lett volna mert egy súlyban vannak. Elismerem Barca a legjobb most de nem Messi.

2011. júl. 8. 10:48
 33/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ti mit látok a TV_ben de messi ugy szenved mint bikafosban a légy
2011. júl. 8. 11:28
 34/43 anonim ***** válasza:
az biztos
2011. júl. 8. 12:21
 35/43 ✮ʝօк&# ***** válasza:
És ugye a Real Madrid mániákusan veszi a jó formában levő aranylabdásokat stb és amint oda kerülnek máris a Real szintjén vannak ..Gondolok itt Kakára de Ronaldo sem fog többé úgy játszani mint MU-ban arra mérget vennék ..És akkor magyarázzátok el nekem hogy Messi miért lő annyi szóló gólt, ha csak Xaviéktól függ? Ti meg csak ezt tudjátok hajtogatni hogy Xavi meg Iniesta nélkül nem lenne sehol. Egyrészt egyedi képességei vannak, másrészt még ha így is lenne, ahogy mondjátok akkor sem kellene nyaljátok a Realt,hogy jobbak, mert a foci az egy csapatjáték amit a Barca játszik jelenleg a legjobban.Örülök hogy egy értelmes ember legalább ezt elismerte.
2011. júl. 8. 19:22
 36/43 anonim ***** válasza:
am amit csinált most CR az éven, jobb volt mint a MU-ban 2008-ban
2011. júl. 8. 20:33
 37/43 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Statisztikailag.
2011. júl. 9. 08:50
 38/43 A kérdező kommentje:

Na látod C. Ronaldot nem osztják ki ennyire mint messit

Ronaldonak nem is lenne szüksége 11 emberre elég lenne neki egy kapus.

2011. júl. 10. 11:46
 39/43 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Akkor menjen freestyleozni az anyjába!
2011. júl. 10. 14:36
 40/43 anonim ***** válasza:
messi meg a fa.somba
2011. júl. 11. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!