A Real Madrid miért költ, olyan sok pénzt játékosokra? Mindig, csak a nagy neveket nézik. Miért nem inkább saját nevelésű játékosokat igazol le?
XAvi,Iniesta nélkül Messi kb. Gera szinten lenne
csak ezt a barcások nem látják be figyeld meg most nyer akár zsinorban 4-5 aranylabdát (jogtalanul) XAvi is már 30 környéki játszik kb. 3-4 évet és Messi el fog tünni.
Miért nem barcás az UEFA?
mindig nekik fújnak (Chelsea-Barca)
ha ott nem fújtak neki annak a ro.hadt törpe csapatnak akkor kinek?
a Barca-REal-on is nekik fújtak
mondhatod nem meg ő a legjobb mondok neked valami én Realos vagyok de nekem nem a legjobb Ronaldo.
képzeld a környéken akit ismerek barcás-t azoknak kb a 2/3-a azt modnta. Jó meccs volt(BL elődöntő) de azért a barcának kedvez minden bíró.
Kassai látod nem kedvezett neki de ott jobb is volt a barca és az eléggé szar meccs volt nagy volt a különbség Egy Real-MU na az jó lett volna mert egy súlyban vannak. Elismerem Barca a legjobb most de nem Messi.
Na látod C. Ronaldot nem osztják ki ennyire mint messit
Ronaldonak nem is lenne szüksége 11 emberre elég lenne neki egy kapus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!