A Real Madrid miért költ, olyan sok pénzt játékosokra? Mindig, csak a nagy neveket nézik. Miért nem inkább saját nevelésű játékosokat igazol le?
ma 20:47
Nehogy már egy Real drukker mondja meg kire van szükség a Barcában! Nagyon is elfér ott, hiszen a Barca része ő is, és lehet még olyan hogy az ő segítségére lesz szükség, másrészt a Real is most akarja laza 50 milkáért megvenni Ibra egy nagy zsiráffasz, David Villa való ebbe a játékba, a svéd meg menjen takewondozni. Nem az elküldése, hanem a megvétele volt hiba! ! Nem értitek hogy a Reallal az a baj, hogy vesznek egy nagycsomó embert, aztán ha nem jön be lecserélik az összeset, és mehetnek amerre látnak! Ezért olyan beszél mindenki így róluk!
Visca el Barcaaaaaaaaaaaa! Campiones!!!!
21:02
Nem vagyok Realos, sőt annyira nem, hogy ugrálva tapsoltam a Bl meccsen amikor kiesett a Real, és az őszi 5-0-s meccsen is (pedig a Barcát se szeretem, csak ennyivel jobban utálom a Realt). Amúgy meg nincs szükség Fabregasra, akármennyire a Barca része, neki még min. 3-4 évig nincs helye, ha majd Xavi nem lesz, akkor kell ő, de addig fölösleges...Sanchez se férne be, és ő se egy olyan játékos akit padoztatni kéne, mert C. Ronaldo / Messi magasságokba emelkedhet, de a padon nem fog.
A Real nem fogja leigazolni Ibrát hisz nem rég jelentették be, hogy marad Olaszországba.
Tegnap a példákba amiket felsoroltam ott is az volt, hogy a Barca megvette a játékosokat nagy pénzért, nem váltak be, és mehettek. Ez ugyanaz amit a Real csinál, csak ők régebb óta csinálják, és így se nyernek semmit. De a Barca se ezeknek a "nagy igazolásoknak" köszönheti, hogy ilyen szinten van.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:01
Nem Ibrára gondoltam, csak nem tettem pontot. Fabregast akarják megvenni, már ha megakarják, de lehet csak azért nyomják felfelé a licitet, nehogy a Barca megszerezze. Másrészt, igen minden csapat csinálja ezt, és a Barcánál voltak zűrös ügyek, de mondhatjuk hogy Ibra elküldésének is volt oka, mert lehet hogy Villa nem rúgott több gólt (nem tom pontosan) de jobban beleillett a csapatjátékba, ráadásul emberileg is más a kettő, Csiga meg gyenge volt. De a Real nem véletlenül célpontja ezeknek a támadásoknak, hisz volt már jó pár keretük, ami vihette volna valamire, ám nem tudtak várni, pl. Sneijder-Robben kivágták őket mint macskát xarni, évek óta ez megy. A hangsúly ezen van: évek óta ez megy, a hülye politikájuk miatt. Most találtak egy edzőt, akinek van akkora pofája hogy kierőszakolja magának amit akar, ez megmentheti őket
de addig is, VIsca el Barcaaaaa CAmpeones de Europa!!!
Nem tudom, de így nincs meg náluk a összhang!
Hajrá Barca!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!