A Real Madrid miért költ, olyan sok pénzt játékosokra? Mindig, csak a nagy neveket nézik. Miért nem inkább saját nevelésű játékosokat igazol le?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 15:02
21/43 anonim válasza:
Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!Hala Madrid!
22/43 ✮ʝօк válasza:
A te egyéni véleményed hogy Céronaldo jobb mint Messi. De nézzél rá az eredményeikre. Kiváló focisták mindketten,de Messi fiatalabb és már többet elért. Ronaldónak egy aranylabdán kívül semmi komolyabb elismerése nincs. Messi 2x aranylabda + Olimpia .
23/43 A kérdező kommentje:
azért nincs mert vakok az emberek midig csak azt a az argentín törpét nézik,a VB-én is sz*rt sem mutatott,CR7 meg vezéregyéniség,Messi a Barca nélkül nem érne semmit,mert Iniesta,és Xavi osztja mindig ki,ha ők nem lennének,akkor már rég el is bújhatott volna.Szerintem nem érdemelte meg a 2010-es aranylabdát
2011. júl. 4. 10:46
24/43 ✮ʝօк válasza:
Én is Xavinak v Iniestának adtam volna. De Ronaldo csak Messziről nézte őket xD .. amúgy ő meg lőtt egy szerencsétlen gólt a VB-n fú de csuda nagy dolog.Aztán a negyeddöntőig sem jutott a nagy vezéregyéniség . Messi egy ugyanolyan kaliberű csapattal jobban játszott a VB-n(azt leszámítva hogy nem lőtt gólt, de kapufája volt és gólpassz meg sok jó lövés, szóló),és tovább is jutottak . A németek ellen persze ők is beszopták..
26/43 A kérdező kommentje:
Hát én ronaldo sokkal jobbnak láttam
2011. júl. 4. 15:38
27/43 ✮ʝօк válasza:
Nagyon jó Ronaldó de mondom,hogy Messivel ellentétben ezt egy aranylabdán kívül semmi sem bizonyítja komolyabban.
28/43 A kérdező kommentje:
de most komolyan Messi mit tud azon kívűl hogy elviszi az ember mellet a labdát,Ronaldo legalább szórakoztatja a közönséget a bámulatos cseleivel
2011. júl. 4. 20:22
29/43 ✮ʝօк válasza:
Hidd el nekem, hogy Ronaldo semmit nem tud a labdával, amit Messi ne csinálna utána. Az meg,hogy Ronaldo szórakoztatja közönséget a bámulatos (és néha hülye) cseleivel,a végtelen nagyképűségéből származik. Viszont ha egy kemény ellenfél ellen játszik (ezt főleg a BL mutatta meg idén) akkor nagyon ritkán döntenek az egyéni megoldásai.
30/43 anonim válasza:
itt van kedves utolsó: Argentyna ki fog esni a Copa-American a csoportból!!!
sok helyen azt írják "Hol van a barcelonai Messi?" megmondom:
1.Nincs Iniesta,Xavi
2.azzal ne jöjjön senki hogy mert rossz helyen játszik miért nem állítják be
3. Ha ezért az évért aranylabdát kap FELAKASZTOM magam.
CR-nek kéne nyerni meg mondom miért:
1.Aranycipős volt(úgy mint messi tavaly és annyija volt csak)
2.A real is be juthatott volna a döntőbe (BL) de nem mert a köcsög UEFA barcás(lásd: Higuaín gólja, azért nem adták meg mert CR-t elbuktatták az meg estében neki ment egy barcásnak)
3. Spanyol kupát nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!