Ön csalódott, hogy Dzsudzsák Balázs Dagesztánba szerződött?
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 18:53
11/23 anonim válasza:
hagyjátok már, hadd magázódjon, ha neki ez tetszik!
egyéni stílus, ki mit szeret!
nekem tetszett ez az újszerű megszólítás.
12/23 anonim válasza:
"ne is jöjjön vissza ide a nyomorba, legyen kő gazdag jól teszi"
Jaja, épeszű ember Dagesztánba vágyik, olyan lehet az, mint a paradicsom. :)
13/23 anonim válasza:
tököm kivan már ezzel a fókuszos/akvítos kérdés kiíros nyomorékokkal
14/23 anonim válasza:
marhára nem érdekel hová szerződik.
amíg a magyar foci ilyen pocsék, addig nevetséges, hogy egy focistát éljezünk itt, mert ő hűű, de valaki.
felőlem ott focizik, ahol akar.
15/23 anonim válasza:
Azt csinál amit akar, de az biztos hogy elb@szt@ szegényke, eddig is kapott pénzt rendesen, de ugye pénzből sosem elég... Így jár az aki kapzsi. Szépen megy a süllyesztőbe, mert onnan a büdös életbe nem tud kimászni, nem hiába hívják focista temetőnek.
16/23 anonim válasza:
Őszintén megvallom nem csalódtam de nem is érdekel mikor hova szerződik ... :)
17/23 anonim válasza:
Ha rám hallgat, azt csinál, amit akar. Észvesztő, hogy mennyire hidegen hagy.
18/23 anonim válasza:
Így van neki ez a "munkája". Ennyi erővel szidhatnánk azokat az orvosokat is akik külföldre mennek mert Magyarországon egyszerűen nem kapnak érte lóf@szt sem. Előszőr itthon kéne rendbetenni a megélhetést és nem azokat alázni akiknek sikerült elérni azt amire sokan csak vágynak ebben az országban!
19/23 anonim válasza:
Nagyon is jól tette, hogy igent mondott. A helyében (ennyi pénzért meg végképp) én is ezt tettem volna. Legalább így sikeres lehet és nem kell nyomorban élnie. Ebben az országban amúgy is nagyon nehezen lehet érvényesülni.
20/23 anonim válasza:
Mi ez,tán közvélemény kutatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!