Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nagyon félek az erősen rúgott...

Nagyon félek az erősen rúgott labdáktól. Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Imádok focizni. Most fiúkkal fogok focizni, és később meccseken is játszani fogok velük, ezért kéne megtanulnom, hogy ne féljek az erős rúgásaiktól. Én is kb olyan erőset rúgok, mint ők, csak attól félek, hogy nekem rúgják.:D Mit tegyek, hogy ne féljek ettől ennyire? Hisz túlélem...annyira nem fáj, de mégis lebukok vagy elfordulok, ha felém jön egy erősnek tűnő labda.:D

18/L

2011. máj. 13. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Járjál 2 évig thai boxra, utána nem csak a labdáktól nem fogsz félni, hanem a fiúk fognak félni tőled. XD
2011. máj. 13. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
inkább örüljél, hogy nem tudnak tökönrúgni...
2011. máj. 13. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
hááát nem tudom ilyenkor mit tudnál csinálni. én 7 éve játszok az erős labdáknál én azt szoktam csinálni hogy kicsit kifordulok, nehogy péniszen találjanak ( ha félmagas labdát lőnek) ha meg máshova jön akkor imátkozok hogy ne legyen semmi bajom.... utánna átlagban jön az ápolás, de gyorsan el szokott mulni...
2011. máj. 14. 08:38
 4/4 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Ez azért van mert gyengének érzed magad.Erősítsd magad és akkor kialakul benned, hogy a labda egy lófing melletted és nem árthat.
2011. júl. 19. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!