Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem vagyok túlsúlyos kapushoz?

Nem vagyok túlsúlyos kapushoz?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és elég jól védek.160cm és 56 kg vagyok.Szerintetek mit kell csinálnom hogy jobb kapus legyek és hogy lefoggyam ezt a súlyt?Osztálytársaim szerint pár év múlva még profi is lehetek...
2011. máj. 5. 21:59
 1/6 anonim válasza:
nem is vagy túlsúlyos normális a súlyod és a kapuskodáshoz semmi köze a súlyodhoz gondolj bele a kövér lennél több helyet foglalnál el a kapuban ergo kevesebb esélye van a labdának be jutni (egy picivel kevesebb)
2011. máj. 5. 22:14
 2/6 anonim válasza:
amúgy meg foci kapus vagy?
2011. máj. 5. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát te elég hülye vagy első.

Ezzel erővel állítsunk be egy 150kilós embert, lehet több helyet szorít ki csak épp nem tud elrugaszkodni...

Kapusnál is számít a jó testfelépítés és a fittség.

2011. máj. 6. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy túlsúlyos. Amúgy a testtömeg nem áll közvetlen kapcsolatban a ruganyossággal, tehát egy kis fölösleggel is lehet valaki jó kapus.

Én az osztálytársaid véleményét azért nem fogadnám el jó értékmérőnek. Inkább menj el egy klubhoz (vannak kifejezetten gyermeksporttal foglalkozó egyesületek) sportolni. Ott majd a tapasztalt edzők megmondják, hogy milyen jól játszol. Bár ők is tévedhetnek.

2011. máj. 6. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
vannak enyhén túlsúlyos kapusok profi ligában is (K.Schmeichel)de én azért ellátogatnék egy profi csapathoz, ha télleg akkor tehetség vagy :)
2011. máj. 6. 17:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat =)Egyébként focikapus vagyok.
2011. máj. 6. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!