Szerintetek mennyi esélye van egy túlsúlyos kapusnak?
Figyelt kérdés
szoktunk néha játszani,és rájöttem hogy elég jól megy,csak 172cmemhez 84 kg vagyok,járok edzeni meg minden,de kell még idő még lemegy
szerintetek várjak még vagy nem számít olyan sokat az a plusz kíló?
2011. ápr. 21. 20:41
1/7 A kérdező kommentje:
15/F
2011. ápr. 21. 20:45
2/7 anonim válasza:
GreenTea
Te tudod mennyire vagy gyors ezzel a tömeggel. Egyébként szerintem kicsit alacsony vagy kapusnak.
3/7 A kérdező kommentje:
még növésben vagyok :)
2011. ápr. 21. 21:05
5/7 lóf4szJankó válasza:
Sok tulsulyos kapus van külfödi profi ligakban is.
Ha nem vagy lassu ,jok a reflexeid es kepessegeid amik egy kapsunak kellenek , akk egyaltalan nem szamit.
Amugy meg fiatal vagy , talan nőlsz még pár centit ,es az a par folosleges kilo is eltunik ha rendszeresen mozogsz ... felteve ha nem mekis kajakon meg csokin elsz.
6/7 A kérdező kommentje:
hát szüleim,tesóm elég magasak,úgyhogy remélem is növök még.a kilókkal még küzdök
2011. ápr. 21. 22:35
7/7 anonim válasza:
kezdj el diétázni meg mozogni sokat.. mert ez szerintem sok 1-3 plusz kilo még nem lenne nagy gond de ha komolyan gondolod akkor huzz bele. és ha lemegy a suly és nőlsz akkor minden ok lesz ;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!