Milyen mozgást javasolnátok egy extrém túlsúlyos lánynak?
Figyelt kérdés
Régen sokat sportoltam és vékony voltam, csak egy bizonyos dolog miatt 40 kg-ot híztam. Most megint elkezdtem életmódot váltani, odafigyelek az étkezésre, de kellene valamilyen mozgás. Ekkora felesleggel azonban nem sok mindent bírok. Mit ajánlanátok?
Vagy várjam meg, míg fogyok x kilót?
2011. jún. 28. 16:41
3/5 anonim válasza:
nyilván helyes táplálkozás elkezdése
és akkor kezdjél el sétálni reggelente 1 órákat, és ahogy haladsz növelheted a tempód, ahogy bírod
4/5 anonim válasza:
Ahogy dsboxing is írta. A fokozatosság a lényeg. Először elég ha csak sétálsz minél többet. Ha tudsz akkor lépcsőzhetsz is, de ha ez nagyon fáraszt akkor séta.
5/5 TOMAtm válasza:
személyi edzőt javaslok inkább .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!