Miert gyenge a lábám és hogy tudnám erősiteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok 13 éves vagyok én komolyan veszem a focit csak egy gondom van nemtudok messzire rúgni?Lehet hogy tul gyenge hozzá a lábam a technikám azjó tapasztalatok?:)2011. máj. 4. 19:11
1/3 anonim válasza:
A lábad erősítése mellett kicsit gyúrjál nyelvtanra is...
2/3 anonim válasza:
guggolás, elöl guggolás, power guggolás, lábtolás, merevlábú felhúzás, combfeszítés, lábhajlítás, kitörés....
3/3 anonim válasza:
szia én egy 14 éves lány vagyok 1 éve még a rúgásom a 16-ostól a kapuig se ment el most már felé is lövöm és ez annak köszönhető h nem adtam fel ! tudod mit csinálj ha van a közeledbe focipálya menj ki vagy 2-3 naponta és 1 órát csak azzal tölts el h rugdosol kapura vagy el a labdát messzire.. és hidd el erősödni fog a lábad először csak egy kicsit jobban majd már még jobban és a végére majd kirúgod a kapust a helyéről :D írj ha változást észlelsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!