Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A röplabda a világ egyik...

A röplabda a világ egyik legnépszerűbb sportja, a szocializmus idején Magyarországon is virágzott, most mégis a legmélyebben van. Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 16:31
1 2
 11/12 anonim válasza:

egyrészt,ahogy említetted h a szocializmus idején virágzott,na igen akkor Mo. szintje is olyan volt.és nyilván felkapottabb egy sport ha van olyan szintű pl.olimpia stb

másrészt,ahogy előttem is írták támogatás sincs,abból meg nehéz fejlődni

harmadrészt,énis röplabdázom.imádom játszani,de nézni már nem olyan izgalmas,főleg mivel viszonylag össszetett a szabálya,aki meg nemérti nézni tuti nem is fogja

2012. febr. 18. 03:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát sajnos ez van. De ha belegondolsz mi van magyarországon akkor meg is érted a helyzetet. A "fejesek" a parlamentben csak a pénzre gondolnak. Kit érdekel hogy elvesznek értékesnek számított dolgok.. :(

Csak nézd meg a mostani dolgokat...utálják magyarországot. Én magyar vagyok mégis azt mondom hogy ez az ország egy förtelem! Sajnos nem látják meg az értékeket itt. És a röplabda egy ilyen érték amit sajnos nem vesznek figyelembe sajnos :((

2012. szept. 8. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!