Mit képzel magáról ez a csaj, hogy ő a világ közepe? Már ez lesz Magyarországon is?
ÁÁÁ megtudnám fojtani az ilyen lányokat.Nyávogós,beképzelt
liba.Láttam az első videóját egy internetes oldalon,de azt hittem ez csak viccel.
http://www.youtube.com/watch?v=jBeRa6SMSEY
És sajnos van még több is,blöááá hánynom kell!
Újra én =P
Azért, hogy az ostobák irigyeljék, a normálisakat idegesítse, a hasonló kategóriájú csajokat meg szórakoztassa. Egyre több a kikent plázacica, aki azt hiszi, hogy a világszépe... szerintem egyszerűen csak szánalmas, de legalább nem csak szerintem... xD
Nem kell őket észrevenni. Ennyi.
Amúgy ebben az a legidegesítőbb, hogy az ilyen emberek "értelmetlenül" léteznek ezen a világon. Az emberiség szégyene ez a jelenség. Ezek nem alkotnak semmi maradandót se szellemi se fizikai téren, h.lyék, ostobák, semmihez sem értőek, agy nélküli "shoppingrobotok". Tipikus agymosott torzszülöttje a fogyasztói társadalomnak: nem gondolkodik, de vásárol rendesen, sőt erre még büszke is.
Egy ember nem arra hivatott, hogy az legyen a fő életcélja, hogy vegyen 80 táskát, meg 40 tonna bizsut és ezeket világgá kürtölje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!