Főzős Laci kérdése:
Mikor lesz Magyarországon olyan világ, hogy a szakács tanulókkal nem dolgoztatnak, hanem megtanítják őket kreatívan főzni?
Figyelt kérdés
9 hónapos tanfolyam után holnap lesz az Ételkészítési vizsgám,de az étteremben ezen idő alatt a kedvesnek nem mondható főnök úr egy(!!!) ételt sem főzetett meg velem.Ezek a vállalkozók miért nem őriznek inkább birkát,ha nem tudnak oktatni???2010. okt. 14. 09:43
1/4 anonim válasza:
Tanulnod kellett volna az tény és ebben igazad is van, mert hol máshol tanulhatnál meg főzni ha nem itt, illetve ott.
Mikor lesz? Én hamarosan nyitok és ezt tervezem:)
2/4 anonim válasza:
mióta világ a világ ez azóta így van sajnos.
Anyukám is szakács és gyűlöl otthon mosogatni( vettünk is neki egy mosogató gépet) és azért mert mikor tanuló volt a konyha közelébe sem engedték őket hanem mosogatni kellett. 7-800 fő után.
3/4 anonim válasza:
Sajnos nem csak a szakácsokkal csinálják ezt,az eü gyakorlatokon is kávéfőzés,felmosás..
4/4 anonim válasza:
na igen...az eü gyakorlaton takarítás, betegszállítás, max vérnyomásmérés és társai. aztán csodálkoznak, hogy nem tanulunk semmit.
ez mindenhol így van sajnos, a gyakornok dolgoztatható munkaerő, az senkit sem érdekel, hogy mellette tanítani is kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!