Miért van az hogy a sportolóknak szánt táplálék kiegészítőket a világ 85%-a károsnak hiszi?
ez megy a világban: tápkieg: 5.5 milliárd ember azt hiszi hogy szteroid, káros a szervezetre, tilos szedni, megnősz tőle mint egy szörny, felpuffaszt, stb...
ellenben cigi: 6 milliárd ember azt mondja ki kell próbálni, nem rossz a nikotin csak a kátrány, csak buliban egy két szállal stb...
MIÉRT?!
A cigiről is tudják, hogy káros, emellett szívják.
MEllesleg azért hiszi kezt, mert nem egyszer lehetett látni a doppingteszten fennakadt sportolót, akinek táplálékkiegészítő gyanánt adták be a szteroidokat.
állati fehérjét is tartalmazhat de lényeg lehet ez amit leírtatok.
csak kezd elegem lenni abból hogy minden laikus lenéz ha megtudja hogy szedek kiegeket. a multivitamin tablettákra például egyből azt hitték hogy dianabol, mert ezt hallották valahonnan hogy van ilyen. egycsapásra én voltam a különc kokszos az osztályban. mellesleg ezeket olyanok mondják akik erős dohányosok és egy héten egyszer biztos hányásig isznak.
igen az jó amikor láncdohányosok,meg alkoholisták kiselőadást tartanak az egészséges életmódról egy sportolónak:-)
figyu én nem szedek tápkieget,pl.fehérjét,kreatint,tömegnövelőt,csak multivitamint.abban megbízom. a porokban azért nem,mert hiába edzz vki 10 éve akkor sem tudja mi van abban a vödörben,mert ahhoz el kellene vinni bevizsgáltatni az ÁNTSZ-hez.az se biztos,hogy benne van mindaz amit ráírnak.nem mondom,hogy biztos káros,szteroidot biztos nem raknak bele:) csak lehet nem ér semmit.ha vki rendesen kajál meg edzz,akkor ugyis fog fejlődni,tápkieg nélkül is.(hiába akarják a reklámok azt sugallni,hogy te a tápkiegtől leszel izmos)szóval szerintem a tápkiegek nagy részével csak a gyártó zsebét tömik az emberek,de ez csak az én véleményem.
jó ennyi erővel azt sem tudhatom,hogy a multivitamin valóban multivitamin-e,de azt is csak azért szedem,mert annyi gyümölcsöt meg zöldséget nem eszem meg minden nap amennyit kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!