Honnan lehet letölteni a The Sims 3 Razoros változatát és hogyan lehet rá feltelepíteni A világ körült és más kiegészítőket?
Először letöltöttem a BETA verziót, amire sajnos nem lehetett kiegészítőket tenni mert nem engedte a frissítést. Utána letöltöttem egy razorost, amiről kiderült, hogy vírusos volt. Erre már sikerült feltelepítenem a világ körült, de amikor elindítottam a játékot akkor kiírta, hogy a "Lemezhitelesítés sikertelen. Nem tudjuk megerősíteni, hogy a birtokodban lévő játéklemez a The Sims 3 A világ körül jogtiszta változata."
Légyszi írjatok linkeket is, hogy a Razoros verziót honnan érdemes letölteni és a többi kiegészítőket hol találom meg, valamint, hogy kell rendesen feltelepíteni, hogy rendesen elinduljon a játék és játszani lehessen vele.
köszi aki írt...megnéztem de nagyon sok találatot adott ki és nem tudom, melyiket töltsem le. nem szeretném feleslegesen letölteni és a végén kiderül, hogy nem működik v. vírusos.
tehát akinek megvan a játék és van rajta kiegészítő és jól is működik neki...az légyszi küldjön már linket, hogy ő honnan töltötte le a razoros sims 3-at!
én innen töltöttem le és a kiegészítők is megfelelően működnek!Ha segítség kell írj!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!