Hogyan kell dekázni?
Figyelt kérdés
Kis korom óta focizok és elég jól megye voltam egyesületben is meg tornákon, de a dekázás sosem ment.. Mi az alapja? Irigyen nézem a barátaimat ahogy dekáznak százakat meg világköröznek de nekem egyszerűen nem megy. Hogyan és miként kezdjem el gyakorolni?2011. ápr. 23. 19:38
1/7 lóf4szJankó válasza:
sakkoz ,attol jobban fog menni a dekazas
2/7 anonim válasza:
hnap menj le az udvarra vigyél magadal 1 bőr azaz focilabdát , vedd a kezedbe a ladbát dobd le és rugj bele .
probálj meg minél töbet
hidd el nem fogsz elsőre 100-at dekázni :))
ja és naponta gyakorolj:D
3/7 A kérdező kommentje:
Hát olyasmi tippeket várok hogy a lábfejem melyik részével találjam el a labda melyik részét. De hát úgy látszik marad a sakk.
2011. ápr. 23. 21:12
4/7 anonim válasza:
én a lábfejemel kezdtem .
és ha már eljutotam a lábfejemel 30-ig akor már közbe térdel is probálkoztam
pl 10 lábfej és akor 1 térd
5/7 lóf4szJankó válasza:
Figyelj,nincs ebbe semmi tudomany ,dobd fel a labdat ,kezdj el dekazni es probald minel tovabb a levegoben tartani a labdat.Labfej,sarok,térd,fej váll,mellkas ...hasznalj akarmit.Kesobb meg probald külön térdel,lábfejjel,fejjel.Aztan ha mar egesz jol megy ...probalhatsz trukkozni is.
6/7 anonim válasza:
Próbálj kicsiket rúgni a labdába ugyan akkor erővel,ha sokszor elmegy gyakorolhatod keményebb talajon,hogy belerúgsz lepattan,belerúgsz lepattan és ha sok sikerül akkor megpróbálhatod pattanás nélkül.
7/7 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=WUDfC8pyodo ezt nézd meg én vok de én sem vagyok valami jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!