Mennyit tudtok dekázni? :D
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Arra lennék kíváncsi , hogy mennyit tudtok foci labdával (LÁBBAL) dekázni . Nekem a rekordom 143 , és 14 éves vagyok . Kérlek írjátok le a korotokat is , de nem muszáj :)2011. aug. 3. 14:04
1/16 anonim válasza:
5-6 xD 18 vok :D
de egyszer sikerült oylan 40 körül :D nem számoltam :D
2/16 dirtboy válasza:
Én abszolút nem tudok,foci labdát és ezer éve láttam utoljára nem hogy még belerúgni. Akik tudnak dekázni azok nem percben mérik?????
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de . 14:33 nem tudom , de szerintem nem mert akkor 10x felrugom 10 méter magasra az 1 perc vagy 25x 1m-t . De nem tudom :) :D
2011. aug. 3. 14:50
5/16 dirtboy válasza:
14:33 vagyok,nem úgy értem hanem haverom is kis dekázással úgy ahogy kell, percekig eldekázgat és nem hiszem hogy számolja fejben hogy hány száz vagy hány ezret csinált éppen.
6/16 A kérdező kommentje:
Jah oké :D
2011. aug. 3. 15:02
9/16 A kérdező kommentje:
Nem dicsekedek , de ha nem tetszik lehet innen menni :)
2011. aug. 3. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!