Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nekem nem nagyon megy a...

Nekem nem nagyon megy a fociban a rűgás dekázni azt tudok de a rúgásom nem pontos, és cselezni nem tudok . Hogyan javíthatnék a célzás tudásomon?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni
2011. ápr. 7. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írta:gyakorlás kell és menni fog.Én még ehhez hozzátenném azt,hogy gyakorolni-gyakorolni:D
2011. ápr. 7. 20:23
 3/8 A kérdező kommentje:
de még is hogyan gyakorolhatnám lány vagyok és fiuk ellen nem nagyon merek beállni :S mert nem tudok rúgni rendesen
2011. ápr. 7. 20:24
 4/8 A kérdező kommentje:
és hiába nézek oktatóvideókat nem értem meg roluk meg az ívelést is próbáltam de ha maga a rúgás nme megy ez se fog menni
2011. ápr. 7. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással inkább ülj egy székben, és elmélkedj rajta, hogy milyen béna vagy. Ha viszont van benned egy kis akarat, akkor gyakorolsz, nem szégyelled a fiúk előtt amit tudsz (lányként meg pláne nem gáz), elmész edzésre, egy parkba, bárhova ahol rúgni tudod a bőrt. Ha ilyen akaratgyenge lenne mindenki, nem lennének nagy sportolók, mert mind feladták volna az elején. HAJRÁ!!!
2011. ápr. 7. 20:34
 6/8 A kérdező kommentje:
pár tippet nem tudnátok adni pl hiogy mivel gyakorolhatnám hogyan ?! amugy köszönjöm a kommenteket
2011. ápr. 8. 14:43
 7/8 anonim válasza:
először is pontosan megkell tudnod h mivel van bajod, a cselezést tudod úgy fejelszteni h kiraksz bólyákat amiket kerülgetve vezeted a labdát, a mozgás koordinációdat fogja fejleszteni, emellett az állóképességed is javítsd h bírd a kiképzést, a rúgást meg nagyon egyszerűen keresel vmi falat vagy akármi (én pl a garázsajtónkon gyakoroltam régen(:) és arra rugdosol, bejelölöd h hova akarsz rúgni és oda rúgod. Ezeket mind gyakorolni gyakorolni gyakorolni, mindennek az alapja az h rögzüljön. Remélem tudtam vmit segíteni.
2011. ápr. 10. 22:43
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)=)
2011. ápr. 14. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!