Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy javíthatnék az erőnlétemen?

Hogy javíthatnék az erőnlétemen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok és focizom vagyis próbálok és lassan elkezdődnek az edzések de egész nyáron nem mozogtam túl sokat. Hogy tudnék javítani az erőnlétemen hogy jól bírjam az edzéseket? segítsetek légyszi!!!!

2010. szept. 7. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
az elején nekem sem volt sok kondim ( mondjuk én néha lemenetem futni) de egy hónap után (heti 2*1,5) már bírtam az edzésen az oda vissza rohangálást és már szájon át is tudtam levegőt venni anélkül, hogy szút volna az oldalam.-ami az elején elképzelhetetlen volt.
2010. szept. 7. 18:56
 2/2 anonim válasza:
Én kézizem már évek óta. De azt tudnod kell, hogy nyáron kell megcsinálni a kondit, az az alap. Elég baj, hogy most lazsáltál. A pasim is szereti a sportot, sőt focizott is régebb, és vele járok szaladni hétvégén reggel, úgy 5-10 km-t. Te is menj el a pasiddal, barátnőiddel vagy tesóddal, akár egyedül, csak halgass zenét, mert úgy sokkal könnyebbnek tűnik a szaladás. Csinálj még valami plusz erőgyakorlatokat otthon: hasizom, fekvőtámasz, homorítás, guggolás. Ha ambiciós vagy, hamar meg fog látszani az eredmény. Sok sikert, ne add fel!
2010. szept. 8. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!