A világ legjobb focistái (szerinted)? Top 10,20 vagy 30
egyáltalán nem vagyok szerelmes... tudom én h ronda: és?
messi is ronda. éS?
nem alkoholista! EZT HONNAN VESZED H AZ? és ilyen állatokkal nem állok le veszekedni mer RoOney a világ legjobbja.
( észre kéne venni a világnak h messi körbe van véve nagyszerű játékosokkal akik adják neki a jobbnál jobb passzokat és ö meg berúgja azon kivül meg semmit nem csinál! a nagyapám imádja a barcát de ezt mondta: elég unalamas már amit csinálnak, ajátékuk is meg minden! és ez IGY van száljon már végre le mindenki arrol az idiota messiről)
Nem sorrendben, de ők a kedvenceim:
Rooney, C.Ronaldo, f.Torres (bár a mostani teljesítménye, háát :/ ), I.Casillas, S.Ramos, Puskás, Drogba, Kaká, Adebayor
Több most nem jut eszembe, de lehet h van :DD
Hát tudod én a kedvenc focistámról MINDENT elolvastam már ezt is amit te linkeltál be és annnyira szánalom h ezek az ujságirok mint megnem tesznek a pénzükért!
1.elöször is: több interjúban elmondta h elég lehangoló h igy beszélnek róla (tudatlan,nem tud semmit csak focizni stb.) mert ez egyáltalán nem igaz és h elöször ismerjék meg magát az embert aztán irjanak róla bármit is.
2.ez a cikk kva régi szal nemtom mit jössz vele
3.nagyon sokat olvasok róla. interjúk, cikkek stb. és elég jól megismertem: ő egy nagyon pozitiv kedves és jófej,vicces srác. a csapat társai is imádják : mindig hülyülnek de ha kemény munkárol van szó akkor is lehet rá számitani...
4. Valoszinü h egy gyönyörű szép feleség és egy aranyos kisgyermek nem azért van mert ő egy alkoholista állat.(és nem is a pénze miatt)
és ne irj semmit róla mielött még nem is ismered max utána mondj véleményt de akkor sem beszélhetsz igy egy világklasszis focistáról!
olvasd el ezt az interjút: [link]
olvasd véégig aztán beszélj!!
mellesleg nem egy barca meccset láttam már... pfff... :S
na nem koptatom tovább a billenytyűzetem!
Véleményem szerint a Barca játékát soha nem lehet megunni és vajon miért? Mert a mai világban tisztelet a kivételnek, de a legtöbb focicsapat csak próbál játszani, amiből a végén nem lesz semmi. Nem az számít hány milliárdért igazolják a játékosokat, jó példa a Real vagy Manchester City... Soha nem fognak felérni a csúcsra, ugyanis mindegyik egyéni játékos és nem csapat játékos. Aki focizik vagy legalábbis valamilyen csapat sportot űz, az tudja, hogy csak akkor győz a csapat, ha együtt harcol ki mindent, együtt éli át és egymást kisegítve lépnek át minden akadályt!
Messi nem azért nagy, mert 44 vagy akárhány gólt lő mint a C.Ronadlo, hanem azért mert közben csapatjátékos és képes egy háromszögelés után is gólt lőni. Ilyet amióta C.Ronaldo Realban van csak az Özillel láttam egyszer-kétszer...
Legjobb focisták:
Messi
C.Ronaldo
Drogba
Xavi
Iniesta
Lampard
Casillas
G.Bale
Dani Alves
Maicon
Puyol
Piqué
Özil
és így tovább.
Szerintem lezárhatjuk ezt a vitát, mégpedig az általam megalkotott csapattal;)
- Valdés
- Bale
- D.Alves
- F.Coentrao
- Marquez
- Deco
- Schweinsteiger
- Malouda
- Dzsudzsák
- Eto'o
- Messi
Még mielőtt valaki rávágná hogy barcás, igen az vagyok, de én már nagyon régóta ezért a csapatért szorítok és az ínséges időkben is kiálltam mellettük. A top 11ről annyit, hogy nem csak a jelenlegi legjobbakat írtam le, hanem az elmúlt 7-8 évből a személyes kedvenceimet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!