Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A világ legjobb focistái...

A világ legjobb focistái (szerinted)? Top 10,20 vagy 30

Figyelt kérdés
Írd le saját toplistádat!
2011. ápr. 23. 15:10
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem vagyok szerelmes... tudom én h ronda: és?

messi is ronda. éS?

nem alkoholista! EZT HONNAN VESZED H AZ? és ilyen állatokkal nem állok le veszekedni mer RoOney a világ legjobbja.

( észre kéne venni a világnak h messi körbe van véve nagyszerű játékosokkal akik adják neki a jobbnál jobb passzokat és ö meg berúgja azon kivül meg semmit nem csinál! a nagyapám imádja a barcát de ezt mondta: elég unalamas már amit csinálnak, ajátékuk is meg minden! és ez IGY van száljon már végre le mindenki arrol az idiota messiről)

2011. ápr. 28. 19:24
 22/56 anonim válasza:

Nem sorrendben, de ők a kedvenceim:

Rooney, C.Ronaldo, f.Torres (bár a mostani teljesítménye, háát :/ ), I.Casillas, S.Ramos, Puskás, Drogba, Kaká, Adebayor

Több most nem jut eszembe, de lehet h van :DD

2011. ápr. 29. 16:48
 23/56 anonim ***** válasza:
54%
hát az unalmas amit a manu csinál, szted tényleg azt csinálja, hogy megkapja a labdát és rárúgja. Ezt pont, h az a ronda állat csinálja+angolok. Légyszi először nézz meg egy akármilyen Barca meccset és utána szólallj meg köszipuszi
2011. ápr. 29. 19:36
 24/56 anonim ***** válasza:
egy vadállat az egész"ember". légyszi először ismerkedj meg a kedvenc focistáddal, ajánlom a guglit és pl ez: [link] , olvasd végig.
2011. ápr. 29. 19:38
 25/56 A kérdező kommentje:

Hát tudod én a kedvenc focistámról MINDENT elolvastam már ezt is amit te linkeltál be és annnyira szánalom h ezek az ujságirok mint megnem tesznek a pénzükért!

1.elöször is: több interjúban elmondta h elég lehangoló h igy beszélnek róla (tudatlan,nem tud semmit csak focizni stb.) mert ez egyáltalán nem igaz és h elöször ismerjék meg magát az embert aztán irjanak róla bármit is.

2.ez a cikk kva régi szal nemtom mit jössz vele

3.nagyon sokat olvasok róla. interjúk, cikkek stb. és elég jól megismertem: ő egy nagyon pozitiv kedves és jófej,vicces srác. a csapat társai is imádják : mindig hülyülnek de ha kemény munkárol van szó akkor is lehet rá számitani...

4. Valoszinü h egy gyönyörű szép feleség és egy aranyos kisgyermek nem azért van mert ő egy alkoholista állat.(és nem is a pénze miatt)

és ne irj semmit róla mielött még nem is ismered max utána mondj véleményt de akkor sem beszélhetsz igy egy világklasszis focistáról!

olvasd el ezt az interjút: [link]

olvasd véégig aztán beszélj!!

mellesleg nem egy barca meccset láttam már... pfff... :S

na nem koptatom tovább a billenytyűzetem!

2011. ápr. 30. 09:47
 26/56 anonim ***** válasza:
Látom, sok Barca divatdrukker van, itt, akik csak azért szeretik, mert most ez a legjobb csapat. Ne is hallgass rájuk, kérdező, ha majd nem a Barca lesz a legjobb csapat, hanem mondjuk a Tottenham, akkor majd tele lesz az oldal véresszájú yiddisdrukkerekel, és akkor nem Messit fogják isteníteni, hanem Gareth Balet, és hirtelen nem a spanyol bajnokság lesz a legerősebb, hanem az angol.
2011. máj. 2. 12:37
 27/56 A kérdező kommentje:
végre valami értelmes :))
2011. máj. 2. 13:07
 28/56 anonim ***** válasza:
jah de én nem vagyok barca divatdrukker,(minden BArcamecset megnézekés nem 2009 óta szurkolok a BArcelonának:)) de már meguntam az irogatást. Leszarok mindenkit én tudom, hogy a barcának azért szurkolok, mert szeretem és nem az eredmények miatt na csá(és még 1x leszarom)
2011. máj. 2. 14:12
 29/56 anonim válasza:
100%

Véleményem szerint a Barca játékát soha nem lehet megunni és vajon miért? Mert a mai világban tisztelet a kivételnek, de a legtöbb focicsapat csak próbál játszani, amiből a végén nem lesz semmi. Nem az számít hány milliárdért igazolják a játékosokat, jó példa a Real vagy Manchester City... Soha nem fognak felérni a csúcsra, ugyanis mindegyik egyéni játékos és nem csapat játékos. Aki focizik vagy legalábbis valamilyen csapat sportot űz, az tudja, hogy csak akkor győz a csapat, ha együtt harcol ki mindent, együtt éli át és egymást kisegítve lépnek át minden akadályt!

Messi nem azért nagy, mert 44 vagy akárhány gólt lő mint a C.Ronadlo, hanem azért mert közben csapatjátékos és képes egy háromszögelés után is gólt lőni. Ilyet amióta C.Ronaldo Realban van csak az Özillel láttam egyszer-kétszer...

Legjobb focisták:

Messi

C.Ronaldo

Drogba

Xavi

Iniesta

Lampard

Casillas

G.Bale

Dani Alves

Maicon

Puyol

Piqué

Özil

és így tovább.

2011. máj. 2. 14:17
 30/56 anonim válasza:

Szerintem lezárhatjuk ezt a vitát, mégpedig az általam megalkotott csapattal;)

- Valdés

- Bale

- D.Alves

- F.Coentrao

- Marquez

- Deco

- Schweinsteiger

- Malouda

- Dzsudzsák

- Eto'o

- Messi

Még mielőtt valaki rávágná hogy barcás, igen az vagyok, de én már nagyon régóta ezért a csapatért szorítok és az ínséges időkben is kiálltam mellettük. A top 11ről annyit, hogy nem csak a jelenlegi legjobbakat írtam le, hanem az elmúlt 7-8 évből a személyes kedvenceimet is.

2011. máj. 2. 14:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!