Ki a világ legjobb foci kapusa?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 20:27
1/27 a_maestro_főnök válasza:
iker casillas a spanyol válogatott
3/27 a_maestro_főnök válasza:
i. j.
:)
gyors vagyok és mindenhez értek :)
4/27 A kérdező kommentje:
casillas szerintem is!
2011. márc. 15. 21:33
5/27 anonim válasza:
BUFFON!!!!!!!
utána Casillas :P
6/27 anonim válasza:
Casillass es ő is marad egy ideig, valakinek esetleg poszter róla?
7/27 kasska válasza:
Casillas
Buffon csak 2006 környékén volt jó kapus, most már egy nagy senki.
8/27 anonim válasza:
Érdekes hogy Van der Sar-t még senki nem írta.
40 évesen olyan bravúrokat mutat hogy az hihetetlen, valamit nagyon higgadt és magabiztos.2-3 héttel ezelőtt egy bajnokin pl a szögletzászlónál halálos nyugalommal cselezett ki egy játékost:D
Szóval szerintem vele max egy szinten lehetnek csak, de jobb kapus tuti nincs nála.
9/27 anonim válasza:
Neuer a legjobb. Most mindenki a spanyok válogatottat isteniti. De nagyon szeretném ha lenne egy Schalke vs Real meccs. Ahol eldőlne ki a jobb kapus.
10/27 anonim válasza:
Casillas, ezt még Barcásként is el kell az embernek ismernie. :) Amúgy még van der Sar hatalmas kapus. Ők ketten szerintem jelenleg, akik nagyon nagy kapusok. Többiek azért rendre kapnak potyákat, vagy hibáznak, ők nem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!