Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A világ legjobb focistái...

A világ legjobb focistái (szerinted)? Top 10,20 vagy 30

Figyelt kérdés
Írd le saját toplistádat!
2011. ápr. 23. 15:10
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
0%
a vadállat rúninak a kocsma való, meg a drog.
2011. ápr. 26. 19:00
 12/56 A kérdező kommentje:

hülye vagy utolsó kommentelő. tényleg nagyon nagynon tudatlan tulok vagy. ez szégyen.

am az utolsó elötti meg lécci ne a barcat ird le és ne a te álomcsapatodat én azt kértem h a top 10-t 20-t v 30-t!!!

2011. ápr. 27. 10:44
 13/56 anonim ***** válasza:
0%
Hát sajnálom kérdező ha nem veszed észre, hogy mekkora vadállat és köztudottan alkoholista, kicsit művelődni kéne...
2011. ápr. 27. 19:44
 14/56 anonim ***** válasza:
0%
még mindig én: A 2 focista akit a legjobban utálok CR után. Ja és max te vagy hülye, hogy nem veszed észre, h mekkora bunkó, vaddisznóbalf*sz. Átlagom 4,4 10.ben:)
2011. ápr. 27. 19:46
 15/56 A kérdező kommentje:

ki kérdezte az átlagod?

Szégyen h ilyen kis magyar snkik igy beszélnek világsztárokról akik nem azért lettek világsztárok mert szépek,bzik vagy mert esetleg olyan bénák hanem azért mert JÓK;nagyon jók!!

WAYNE ROONEY A VILÁG LEGJOBB FOCISTÁJA <3

2011. ápr. 27. 21:29
 16/56 A kérdező kommentje:

am meg miaz h köztudottan alkoholista? egyáltalán nem alkoholista!

azér mer párszor elmegy a haverjaival sörözni? mintha más még nem csinált volna ilyet.

2011. ápr. 27. 21:32
 17/56 anonim ***** válasza:
Jaj ennyire balf*sz még te sem lehetsz. Biztos egy b*zi focista vagy, aki szenvedélyesen rajon azért az "emberért". De itt befejetem a válaszírásomat, nézz rá mitművel. De inkább kussolj.
2011. ápr. 27. 21:38
 18/56 anonim ***** válasza:
gondolom még valóvilágot is nézel, szánalmas...
2011. ápr. 27. 21:39
 19/56 A kérdező kommentje:

1. nem focizok!

2. nem vagyok b.zi!

3. lány vagyok!

4.nem nézek valóvilágot mert rühellem az ilyen müsorokat!

és 5. miért is nézzek rá? azért mert: fantasztikus amit csinál és egy baromi jó focista? biztos valami h.lye barcas vagy realos vagy: SZÁNALOM az a két csapat!!!

2011. ápr. 28. 18:32
 20/56 anonim ***** válasza:
27%
hát sztem lány létedre gáz, h egy ilyen állatba vagy szerelmes... Messi csodálatos amit csinál és a Barca a legjobb csapat, nme olyan mint az angol bajnokság:félpályánál,"előrekú*juk a labdát, majd csak lesz valami" címen, ha éppenszerencséje van pont ahhoz a aromhoz pattan aki az égvilágon semmit nem csinál, csak megküldi a labdát és ha szerencséje van átszakad a hálo. Hát és azis gáz ahogy beszélsz csaj létedre, nmtudom hány éves vagy,de akkoris. Mind 1 én tudom h alkoholista álllat és visca el Barca
2011. ápr. 28. 18:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!