Mennyit keres magyarországon egy női focista?
Üdv! Nem vagyok női focista, válogatott meg pláne nem, de azt hiszem enélkül is tudok válaszolni a kérdésedre.
Mivel a magyar női labdarúgás nem professzionális, azaz a játékosok -akár az nb1-ben is- nem kapnak fizetést klubjuknál, amiből meg lehetne élni és főállásban a futballal foglalkozni. Már maguk az edzők, a szakvezetés sem elsősorban a pénzért végzi a dolgát.
A férficsapatoknál sincs akkora pénz, hogy az látható fejlődést eredményezzen, a női labdarúgásban meg pláne!
Azok a nők, akik klubkereteken belül szeretnének játszani inkább anyagi áldozatokat hoznak ezért, minthogy fizetést vagy más anyagi juttatást kapnának. Jobbára a felszerelést, a mezeket is ők szerzik be, mivel a nagyobb klubok sem rendelkeznek elég szponzorral, hogy mindezeket biztosítsák a játékosaiknak.
Sajnos ez a helyzet.
Ez ugyan offolás, de nekem NAGGYON bejönnek a focista csajok! (sajna még egyet se tudtam megfűzni, de ami késik nem múlik) Rajongok a női fociért!
Amúgy, szerintem se kapnak túl sok pénzt (ha egyátalán kapnak vmit)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!