Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan tudnék neki segíteni a...

Hogyan tudnék neki segíteni a barátnőm kisfiának? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval a szituáció a következő a barátnőm kisfia nagyon szeret focizni,tehetséges is nagyon,ez a sport a mindene,10 éves,viszont Diósdon focizik.

Szeretnék neki segíteni valahogy,hogy bekerüljön egy nagy csapatba,ehhez kellene segítség,hogy hogyan tudnánk ezt megoldani.

Kihez fordulhatnék?

Tényleg nagyon tehetséges 2009 és 2010-ben az év legjobban fejlődő játékosa volt.

Előre is köszönöm a segítségeteket.

2011. febr. 12. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy akkor feküdj le a fradi igazgatójával és beveszik ha férfi vagy akkor is...
2011. febr. 12. 10:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok a bunkó hozzászólásodhoz,amúgy pasi vagyok igen,köszi de én a nőket szeretem,pont mint mondtam a barátnőm fiáról van szó.Nagyon értelmes lehetsz IQ fighter,inkább kussoljál ha nem tudsz értelemeset írni.

Tudod valaki még szeret segíteni a másiknak főleg ha jó sportoló,bár neked marad a kocsma bicepsz.

Kicsit kiakadtam.Szóval várnék értelmes véleményeket még,a köcs_g beszólásokra nem vagyunk kíváncsiak.

2011. febr. 12. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
szal így akarsz bevágódni a bnődnél jó taktika!
2011. febr. 12. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:

mégis mit vász? :D

kint lakik mucsaröcsögén szted onnan feljárna pestre vagy máshova jó csapathoz?am meg ha nincs annyi iq d hogy felhívd pár csapat igazgatóját akkor ne is várj értelmes választ

kocsma bicepsz :D taps(Y)

2011. febr. 12. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:

"2009 és 2010-ben az év legjobban fejlődő játékosa volt. "

kamu ez, ha igaz lenne már a Fradiban játszana

2011. febr. 12. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
10 éves bárhova elviheted a korosztályos csapathoz,ahol beszélsz az edzővel hogy itt a srác szeretnéd ha megnéznék. Biztos mindenhol megengedik hogy beálljon pár edzésre. Másodszor mindenhol vannak toborzók érdemes böngészni egy kicsit, mégcsak 10 a nagypálya messze van még. De azt tudd, hogy a kora miatt te kell edzésre hordozd heti 3-4 szer. Ebbe azér gondolj bele.
2011. febr. 12. 17:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi szépen a segítséget.Végre egy normális válasz
2011. febr. 12. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!