Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vegyek a barátnőm kisfiána...

Mit vegyek a barátnőm kisfiának, az első szülinapjára?

Figyelt kérdés
Meg vagyunk hívva a zsúrjukra,és nem tudom mit kéne vinnem.Nem az a felvágós típus.Inkább valami értelmes dologra gondoltam,csak nem tudom mire...:(Na ezt jól megmondtam!:)) Szóval tippeket kérnék!! Nem túl drágán!!:P
2011. márc. 29. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:

leirok par dolgot amiert az 1 eves lanyom meg van orulve:

lufi

buborekfujo

kis poharak amiket egybe lehet tenni

labdak

xilofon

vajudo labda

felfujhato henger

2011. márc. 29. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Én valami készségfejlesztő játékot vennék,én azt kértem (karácsonyra) amikor kérdezték,hogy mit vegyenek! Gyerkőcnek is tetszeni fog mert játék,de mégis értelmes ,mert készségfejlesztő!
2011. márc. 29. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok

en pl jobban orulnek tobb apro ajandeknak, mint 1 nagynak

a gyerekek nem tudjak, hogy az 6000 ft volt es azt nem szabad megunni gyoirsan :D

lego vagy fa kirako is jo ajandek lehet

2011. márc. 29. 16:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Konkrétabban??És max 3-4 ezer ft-ot szánnék rá..
2011. márc. 29. 16:27
 5/6 Adnil25 ***** válasza:

Szia. Lehet kapni készségfejlesztő játékokat (akár a Tes.oban). Pl. ilyen vékony kis fa tábla és számok/betű/ formákat kell bele illeszteni. Esetleg formabedobó. (én a százas boltban vettem 1200-1300 Ft-ért. Vagy akár képes könyveket (régi hajtogatós könyvek), amikben sok kép van és tudja mutogatni hogy ott van pl. kacsa...

esetleg építőkocka (Mega Blocks-ezt könnyű összerakni), esetleg közepes méretű játékautó/ tűzoltó autó...

ezek mind úgy 1500-2500 ft között mozognak, de helytől is függ.

Esetleg ha nincs nekik akkor egy kis motor, ha találsz valahol akkor nyuszis motor, vagy van a pók (nyolc kereke van és húzni is lehet)

Nálunk a könyvek voltak a favoritok, az unokaöcsém szülinapján.

2011. márc. 29. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:

kismotor esetleg ?

ezek azok a kis poharak amiket irtamn az elobb

[link]

kirako

[link]

2011. márc. 29. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!