Mi a véleményetek a kézilabdázó Marian Cozma meggyilkolásáról?
nekem van két testvérem és kocsival mentek le egy fagyizóhoz .már nm tudom h miért.és volt ott rengeteg cigány.és leparkolt a tesom és odamnet egy cigány h hééé.te álj el innen mert ez a haverom heje.és mondta neki a tesom h nm áll el.bementek .wettek süteményt meg elhozták a torták.
és amire kijötek a kocsinak már nm volt ablaka.
nm a testvéremé a kocsi hanem az apukájáé.
és elindult a két tesom felé kb.20-30 cigány és a vannak ien angyon nagy kövek azzal van lerakva a parkolo és azzal kezdték el őket dobálni egyik tesomnak gipsz volt a lábán .és nm tudot elfutni csak ugy ahogy bírt.utolérték és a kocsihoz kötték és végighuzták a földön. a másik eltudot menekülni a kerteken keresztül az ovin át és bement az egyik haverjához.és ott kérdezősködtek a cigányok h hol van a gyerek és h nem e láták.ott volt benn onnét telefonált haza h mi történt az apukájuk rohant oda és az öszes cigány elmenekült mert féltek tőle pedig csak 1dül volt.aztán azzal a kocsival aminek ugye már nm volt ablaka és bevolt horpadva csomó helyen elhajtott és elment a tesomér.aztán azt mondta h soha töbet nm adja neki oda a kocsit persze ez nm így volt azóta is vezet.jah és hozzáteszem h az a kocsi nm volt valami olcsoság 7 millióvolt. nm is egy használt szar.és a cigányok írtak egy levelet h megfognak hallni!szóval h egy fenyegető levelet.azóta se mernek semmit csinálni.azt nm tudjuk h miért deh nm mernek.szánalmas amit itt a retkes cigányok megmernek teni.azt hiszik h övék magyarország.pedig csak egy betelepült szar nép.akik nm érdemelték volna meg h itt élhessenek.
bocsi h ide írtam le.
Még ma sem értem, hogy egy olyan csodás embernek, mint Marian miért kellett meghalnia. Ő tehetséges, okos, szerény, mindig mosolygós fiú volt, soha nem bántott senkit, és mégis mi lett a vége? Szíven szúrták. Minden álma volt, hogy BL-t nyerjen és most talán a csapatnak sikerül megvalósítania az álmát.
Hajrá Veszprém, Nyugodj Békében Madárka!!
uristen már itt mindenki a cigányokat bánti és azok a cigány ölések!!!!amugyis vannak köztük jók is meg rosszak a
ti rohad belüek!!!!!!!!!!!!!
előző:mennyi a rendes cigány?!5-10%!
amúgy engem ledöbentett az eset.és megdöbbentett ez a cikk: [link]
olvasd végig!engem ledöbentett.és lehet hogy sztojka is benne volt a prikker ügyben de azt is hallottam(bár ez sztem hülyeség)hogy az az n.józsef állítólag rokona a ferde orrúnak csúfolt németh győzikének.nem értem mit emberkednek a myvip-en is(ahol úgy tomboltak hogy jól tették hogy megölték a cozma genyót)és az angol nyelvű wiki is leírta a késelést és ők kimertékmondani hogy maffiózók voltak a gyilkosok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!