Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a véleményetek a kézilabdáz...

Mi a véleményetek a kézilabdázó Marian Cozma meggyilkolásáról?

Figyelt kérdés
Most olvastam a hírt. Hihetetlen milyen emberek vannak. Eberek? A nemzetisporton írták, hogy vmi 30 elkövető volt. Le van írva, hogy valószínűleg kik.....
2009. febr. 8. 11:52
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
89%
elvileg egy 300fős csapatot szervez a családja és megpróbálják megkerseni az elkövetőket.kinyirják öket egytöl egyik.de nagyon rem h megtalálják őket.eccerüen milyen emberi lény az aki ilyet tesz??gusztustalan,és szomorúú:(
2009. febr. 8. 19:17
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

15:56-os vok.

nagyon remélem h megtalálják az elkövetőket és megkapják azt a "szép nagy cellát" amiben eltölthetnek pár évet.

14/L

2009. febr. 8. 19:47
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
begépeltem elég hosszan a véleményem, aprólékosan kifejtve, de gyáva voltam elküldeni... Félek beazonosítanak IP- alapján. Pedig van véleményem és elég velős...
2009. febr. 9. 11:10
 14/24 anonim válasza:
87%
aki egy vitát tettlegességgel és aztán gyilokkal old meg, számomra nem ember. a lehető legsúlyosabb büntetést szabnám rá, de hála remek jogrendszerünknek ez most sem igy lesz. ha valaki az én gyerekemmel ezt tenné, ott kő kövön nem maradna, saját két kezemmel szedném atomjaira.
2009. febr. 9. 14:34
 15/24 anonim válasza:
87%

A cigányok már csak ilyenek.

Kapják a nagy segélyt és a jogokat,aztán mindig ellenünk fordulnak.

Nem tudom meddig hagyjuk mi még ,hogy meglopjanak terorizáljanak.

2009. febr. 10. 04:22
 16/24 anonim ***** válasza:
82%

Az a véleményem hogy ezért is az ország vezetését vezetőségét lehet hibáztatni.

Rossz a közbiztonság, kedvükre garázdálkodhatnak a maffiózok.Kedvükre mert a rend őrei kevesen vannak,jóval kevesebben,mint amennyi szükséges lenne,és ez a kevés ember sem kapja meg azt az anyagi támogatást amire szükség lenne.

Ez a kevés rendőr meg ha van valami bűncselekmény persze hogy nem megy azonnal,csak ha már elment a banda,hisz egy 3 fős rendőri egység alulmaradna egy 20 fős maffia bandával szemben.

nem is csoda hogy a rendőrök inkább még elfogadnak kis pénzt is,de inkább maradnak a seggükön.

ha van közbiztonság magyarországon már rég rács alatt lenne ez a csoport,de ez nem történt meg,így történt ez a gyilkosság is.

ez is a te hibád Gyurcsány Ferenc.

2009. febr. 10. 11:54
 17/24 anonim ***** válasza:
66%
Nap mint nap gyilkolnak meg embereket, de az senkit nem érdekel, csak ha egy sportolót ölnek meg, vagy egy híres embert. Felfújja a média, aztán mindenki rasszista lesz, meg a suliban 3 napig tárgyaljuk a tanárokkal, a munkában pedig mindenki anyázza a kisebbséget, mintha az őshonosok nem bűnöznének soha. Azért nem kéne túlzásba vinni a dolgot.
2009. febr. 13. 13:22
 18/24 anonim ***** válasza:
80%

Maximálisan egyetértek az előzővel.

A média úgy irányítja az emberek gondolkodását,hogy azoknak fogalmuk sincs róla,hogy amiatt van a nagy felháborodás, mert az újságok napirenden tartják.

Marian Cosma is ugyanolyan ember volt, mint bárki más akit oktalanul őltek meg. Minap is olvastam az újságban,hogy 2 fiatal suhanc késsel leszúrt egy rockzenészt (meghalt) mert nem adott pénzt nekik.

Miért nem lett belőle országos hír? Mert nincs hírértéke.

Se cigány, se híres ember nem volt benne. Így már nem érdekes.

2009. febr. 15. 13:20
 19/24 anonim válasza:
100%
Igazából az én véleményem hogy nem csak a közbiztonság a hibás szóval cigány bűnözés van volt és lesz egészen addig amíg mi a talpunkra nem állunk mert igazából mi is ugyanolyan hibásak vagyunk mint a vezetőség vagy az elkövetők igazán egyszerű a történet nem kellett volna ennyire magunkra engednünk őket és most már hiába vannak rasszista meg faj gyűlölő emberek nem ilyenkor kell kapálózni. Jó tudom hogy így már könnyű beszélni és átlátni a helyzetet. A levét általában azok az emberek isszák meg akik nem tehetnek semmiről például ezek a sportolók. A magyarok az európai és amerikai közvéleményben éppen ezért szánalmasak mert ilyen "tesze- toszák) mindenki szerint jobb lenne élni egy olyan országban ahol tényleg mindenki egyenlő és nem az van hogy ha meg ver egy cigány egy magyart akkor nem csinál senki semmit de ha a helyzet fordított és egy cigányt vernek el vagy egy más nemzetiségűt akkor jön a világ hogy ezek a "rohadt rasszista magyarok" köszönjük szépen:(
2009. febr. 19. 21:50
 20/24 anonim válasza:
100%
2009. febr. 21. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!