Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a véleményetek a kézilabdáz...

Mi a véleményetek a kézilabdázó Marian Cozma meggyilkolásáról?

Figyelt kérdés
Most olvastam a hírt. Hihetetlen milyen emberek vannak. Eberek? A nemzetisporton írták, hogy vmi 30 elkövető volt. Le van írva, hogy valószínűleg kik.....
2009. febr. 8. 11:52
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Ez lett volna a kérdés: Mi a véleményetek a kézilabdázó meggyilkolásáról? Engem nagyon megdöbbentett, pedig nem is nagyon érdekel a kézi. www.nemzetisport.hu
2009. febr. 8. 12:17
 2/24 anonim ***** válasza:
92%

itt teljesen mást írnak, mint amit én hallottam...hát persze, mivel abban cigányokról van szó, de hát azt mégsem írhatják bele!!?! nembaj, védje őket csak a rendőrség...

amúgy kérdéshez visszatérve, mit mondjak, engem sem érdekel a sport (kézilabda), de ez engem is megdöbbentett és eléggé szomorú, hogy ilyenek történnek :(

2009. febr. 8. 12:36
 3/24 anonim ***** válasza:
84%

A magyar mediabol csak a Hir TV merte nyiltan kimondani, hogy romak voltak az elkovetok. A roman sajto egytol-egyig oket nevezi meg tetteskent. Raadasul eleg sokan voltak, oriasi mereszsegre vall...

Szomoru.

2009. febr. 8. 12:46
 4/24 anonim válasza:
31%

Indul a rasszizmus megint... megint azt mondjátok, hogy így a cigányok, úgy a cigányok. A móri rabláshoz, oda nem kellett bátorság, mi? Torrenten zenét lopni, milliárdos értékben, meg adót csalni, az ugyanolyan, mégsem mondogatja senki, hogy "magyarok" voltak.

Annyi kocsmai bunyó van,... ez most fel lett fújva. Szegény sportoló hírnevét arra használják, hogy a cigányokkal szembeni előítéleteket szítsák. Mintha nem tudnák, hogy ennek 60 éve mi lett a vége.

2009. febr. 8. 12:59
 5/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de szerintem egy éltek fontosabb, mint egy film, egy album. Bár a hozzászólásodból a válaszod egyértelműen leszűrhető...
2009. febr. 8. 13:56
 6/24 anonim válasza:
91%

Én vagyok a 12:59-es.

Nyugi, csak vicceltem. Kicsit sok fórumot olvasok, ahol ilyen barmok vannak, mint amit szimulálni próbáltam...

Amúgy itt nincs is belőlük, még egyet sem láttam.

Csak kíváncsi voltam a reakciókra... :) De a másik oldalon is remek emberek vannak, mert 2 órája csak Te írtál, és Te is oly visszafogottan...

a 30 piréznek meg [nem mondom, mit kívánok, mert értelmes ember vagyok, és azt akarom hogy mások is annak tartsanak, és azért írok ilyen szögletes zárójelbe nagysemmit, hogy ők is lássák, hogy ugyanazt gondolom, amit ők, csak - ahogyan mindannyian tudjuk - az nem valami "szalonképes"].

2009. febr. 8. 14:08
 7/24 anonim ***** válasza:
91%

nem tudom,ki volt,több helyen olvastam hírt,valószínűleg romák..De ez nem mentség,akárki volt is,miért tette?jobb lett neki?Ahelyett,hogy tisztelnénk,mert milyen jó játékos?Vagy talán féltékenyek voltak a romák,mert a Veszprémben játszott nem pedig Romániában??Szörnyű:(

ŐSZINTE RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK ÉS AZ MKB VESZPRÉMNEK!

és várjunk csak,azt mondták,voltak kb. 30,ők pedig 3(akik megsérültek.).Ez nem fair,30 a 3 ellen..:(

sajnálom őt,nagyon jól játszott,és nem érdemelte meg a halált!:(

2009. febr. 8. 15:56
 8/24 anonim ***** válasza:
88%
Egyértelmű h cigányok voltak. Ez az ő stílusuk 30-an 3 ellen késsel csak mert olyan kedvük van.
2009. febr. 8. 16:26
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
2009. febr. 8. 16:31
 10/24 anonim válasza:
89%
Milyen embet az, aki egy vitát úgy "old meg", hogy előkapja a két és súr? Szerintetek megtalálják őket?
2009. febr. 8. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!