Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szóltok az aranylabdához?

Mit szóltok az aranylabdához?

Figyelt kérdés

Én örülök Messinek, de szívem szerint Xavinak adtam volna.Mourinho is megérdemelte a legjobb edző díjat.

Az "álom 11" pedig tényleg jó lett.(Aki nem látta:Casillas, Piqué, Puyol, Maicon, Lucio, Xavi, Iniesta, Sneijder, Messi, Villa, C. Ronaldo)

Ti mit gondoltok?

2011. jan. 10. 20:06
1 2
 11/18 Osynho ***** válasza:

Pep érdemelte volna az edzői díjat Mourinho helyett??? Ne vicceljünk már! Az Inter Mindent megnyert! A Barca csak bajnokságot!

Azon meg lehet vitatkozni, hogy Messi-e a világ legjobbja, de az aranylabda az elért eredményekről szól, vissont Messi se BL-t, se VB-t nem nyert...

Ugyan ezért tartom viccnek Buffon díját, miszerint ő lenne az évtized kapusa. Mit ért el 2006 után? Casillas sokkal több trófeát nyert és az elmúlt évtizedben végig a csúcson volt (nem a másodosztályt nyerte meg pl... :) )

2011. jan. 11. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves Előző! Tudjuk hogy most Casillas a menő, de az évtizedben az elmúlt 10 évet nézték...A trófeák pedig nem feltétlen egy kapuson múlnak, 2. a Juve azért nem egy Reál, főleg hogy 2006 után szépen kiherélték azt a szerencsétlen csapatot :S 3. Buffonnak sokkal több védeni valója akad....szegény Juve védelemsora ugyanis egy katasztrófa...ellenben a Reáléval.

Na bocsi az offért, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.

Az Aranylabdáról pedig annyit hogy elegem van már a spanyol-uralomnól, és ezt úgy mondom hogy a Barca a 2. kedvenc csapatom....de már unalmas, hogy folyton csak Real meg Barca....az angol és olasz bajnokságban van 5-6 nagyobb csapat, azokkal meg nem foglalkozik senki!

Na megint eltértem a témától :D

Szerintem Messi megérdemelte, de én is Xavinak adtam volna a kora miatt, mindent összevetve viszont szerintem ez Iniesta éve volt, az már más kérdés hogy a babérokat mindig a csatár aratja le :P

José gyülölöm, de ő is megérdemelte, Pepet viszont akkoris nagyobb edzőnek tartom és fiatalabb is, olyan idős korára mint Mou szerintem nem 2 BL-győzelmen lesz túl :P

2011. jan. 11. 16:42
 13/18 A kérdező kommentje:

Én igazából mindhárom edzőnek odaadtam volna, ezért vagy azért mind megérdemli.

És igaz, hogy Ini döntötte el a vb-t, de elég sokat volt sérült.

Én örülök a spanyol-uralomnak.:))

2011. jan. 11. 16:47
 14/18 Osynho ***** válasza:

Casillas azért menő, mert az és nem csak most, hanem hosszú évek óta :D Az elmúlt évtized valóban az elmúlt 10 évet tartalmazza én is ezt hoztam fel, amikor Buffon elé tettem Ikert. :) A trófeák a kapuson is múlnak, a portás is a csapat tagja, főleg, hogy Casillasnak nagyon sokat köszönhet a Real! Az hogy kiherélték a Juvét, leljes mértékben irreleváns, attól még nem ért el annyit Buffon, mint Casillas. Jó csapatban kell, jó eredményeket elérni, ez mindig is így volt. Hiába Messi, vagy Ronaldo az illető, ha megye II-ben focizik... Ez lehet, hogy igazságtalanság, de így van.

És lehet, hogy Pep jobb edző (bár ez még nem derült ki), meg lehet, hogy jobban derivál, integrál, sőt pitét is jobban süt, mint Mourinho, de tedd már egymás mellé a megnyert kupákat + vedd figyelembe, hogy JM több bajnokságban, több csapattal is a csúcsra ért (nem csak egy világválogatott szintű Barcával). Hogy később mit fog elérni, azt majd meglátjuk, de a jósgömbből próbáljuk megmondani... :D

Az aranylabdával kapcsolatban pedig:

[link]

2011. jan. 11. 17:05
 15/18 A kérdező kommentje:

Na ezt az irományt én undorítónak találom.(már bocs).

Most kezdjek el én is fröcsögni, mert Xavinál szívesebben látnám azt a lasztit?

Messi igenis megérdemelte, az Argentin válogatottat (szinte) egyedül nem vihette a döntőig.(Jó voltak ott még nagyon jó játékosok, de szvsz Maradona Messi vállára rakta a legnagyobb terhet)

Na de ez az én véleményem, az meg valaki másé, nem lehet mindenkinek egyetérteni.:)

2011. jan. 11. 17:19
 16/18 Osynho ***** válasza:

Mi benne az undorító? Tényeket írtam le! De érdekelne a véleményed, hogy mi nem igaz belőle? :D

Messi a hátán vitte az argentín válogatottat? A 0 góljával? Vagy mire gondolsz? Nemár....

2011. jan. 11. 17:45
 17/18 Osynho ***** válasza:
Ja, hogy a linkre gondolsz :) Ez is egy vélemény és kissé durva, de szerintem akkor is elgondolkodtató.
2011. jan. 11. 17:49
 18/18 A kérdező kommentje:

Igen, a linkre gondoltam, a te hozzászólásoddal semmi baj, teljesen korrekt.:)

Nekem az nem tetszik a linkben, hogy eléggé látni rajta, hogy Messi-ellenes.(persze szerintem)

Nem a gólokra (vagyis a gól hiányára) gondolok, hanem hogy Maradona azt várta el, hogy Messi találja ki, hogy mi legyen, teljesen ráhagyott mindent.De lehet rosszul láttam (nekem ez jött le). Ezért Messi sem igazán tudta, hogy tulajdonképpen mit csináljon.

De mondom, ez az én meglátásom, lehet semmi ilyen nem volt, nekem ez jött le.

2011. jan. 11. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!