Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szóltok az aranylabdához?

Mit szóltok az aranylabdához?

Figyelt kérdés

Én örülök Messinek, de szívem szerint Xavinak adtam volna.Mourinho is megérdemelte a legjobb edző díjat.

Az "álom 11" pedig tényleg jó lett.(Aki nem látta:Casillas, Piqué, Puyol, Maicon, Lucio, Xavi, Iniesta, Sneijder, Messi, Villa, C. Ronaldo)

Ti mit gondoltok?

2011. jan. 10. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Fogjuk rá, hogy minden rendben van úgy, ahogy alakult, bár én is szívesebben adtam volna Xavinak. Messi fog még nyerni aranylabdát (nem is egyet), de Xavi azért már benne van a korban, és az elmúlt 4-5 év alapján már neki is kijár(na). Na de sebaj, majd jövőre!
2011. jan. 10. 20:24
 2/18 anonim ***** válasza:

azt gondolom, hogy messzi mi a f*szomat tett?

VBn rengeteg gólt rúgott (igen, egyet se)

év 11-e meg... szégyen az egész fifa, egy bundabanda

2011. jan. 10. 20:33
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Vergődj csak nyugodtan, Messi akkor is vitathatatlanul a legjobb volt 2010-ben is, hiába adtam volna Xavinak. A világbajnokság nem mérvadó(szerintem legalábbis). Egy hónap, 7 meccs. Ezzel szemben egy bajnokság 38 forduló, tehát több mint 5x annyi meccs, mint a VB-n. Emellett Bajnokok Ligája, stb-stb. Messi, bár nem tudott Vb-t nyerni, az argentin válogatottat így is a hátán cipelte. A bajnokságban, BL-ben rúgott góljairól azt hiszem nem kell beszélni. Fölösleges az acsarkodás és az effajta hozzáállás.
2011. jan. 10. 20:56
 4/18 anonim ***** válasza:
Illetve azt még megkérdezném, hogy mi a gondod az álomcsapattal? (Na jó, annyit elárulhatok, hogy a védősorba nálam Piqué helyett Ramos került volna be). De ezt leszámítva szerintem teljesen korrekt.
2011. jan. 10. 21:00
 5/18 anonim válasza:
Sztem messi megérdemelte az aranylabdát na jo nem a vb tejesitménye miatt de xavi és iniesta sem játszott olyan jol a vb-n.Én az év edzője dijat inkább guardilolának adtam volna de mindegy.A legjobb 11 pedig sztem jo de lucio helyett ramos kellett volna.
2011. jan. 10. 21:10
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem mérvadó a vb-n való teljesítmény?:D Öregem, VB 4évente 1x van, a legrangosabb díj, amit ellehet nyerni csapatszinten és nem mérvadó egy aranylabdánál? Ez az igazi szégyen. Sneijder, Xavi akik a válogatottjuk legjobbjai voltak, ráadásul Sneijder triplázott 2010ben és a hátán vitte az Intert. Vagy hol van Milito? Nevetséges hogy Messi kapta, mikor voltak nála jobbak...
2011. jan. 10. 21:54
 7/18 anonim ***** válasza:

évtizedek óta VB győztes kapja az aranylabdát, te hozzáértő..

messi hátán vitte az argentín válogatottat, mond már el hogyan

2011. jan. 10. 22:29
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a FIFA is belátta (még ha nem is ismerték el), hogy ez a VB bizony nem úgy sikerült, mint ahogy tervezték (a sok játékvezetői hiba miatt pl.), és ezért nem is számított bele annyira a díjakba. Ezért kapta Mou a legjobb edzőnek járó díjat del Bosque helyett. (Én személy szerint neki, vagy Guardiolának adtam volna, de hát elfogult vagyok :D) Bármennyire is utálom az egoista fejét, megérdemelte. A Barcelonától kapott ötöst leszámítva tényleg 10/10-es idényt zárt.

Személy szerint én is Xavinak adtam volna, de hát itt nem a kort nézik, meg hogy ki hányszor zsebelheti még be a díjat a jövőben. Azért elképesztő, hogy Messi még csak 23 éves, de már kétszer nyert. Alighanem ő minden idők legnagyobb futballista. Minden összevetve elégedett vagyok. 6 Barca játékos a World XI-ben... ki kívánhat ennél többet? :D

2011. jan. 11. 00:19
 9/18 anonim ***** válasza:

Messi megérdemli, ám az álom 11 nem az igazi: Érdekes, hogy szinte csak az Inter és a Barca játékosai szerepelnek, meg Casillas és CR... Igazságosabb lenne, ha más csapatokból is szerepelnének, hiszen nagyon sok jó formában levő futballista van még: lásd: Gareth Bale, Dzsudzsák Balázs, Dimitar Berbatov stb....

ez lenne az én álom 11-em:

4 védő: Marcelo, Bale, Puyol, Piqué

4 középpályás: Dzsudzsák, Iniesta, Gerrard, C.Ronaldo

2 csatár: Messi, Berbatov

2011. jan. 11. 07:50
 10/18 A kérdező kommentje:

Jólvan én nem veszekedés szempontjából tettem ki a kérdést.:)

Sonata90, veled egyetértek, Ramost én is beraktam volna, de nem Piqué helyett, hanem ahogy valaki írta Lucio helyett.

Remélem, hogy Xavinak lesz még esélye megnyerni a lasztit.

Messi meg nagyot alakított 2010-ben (is), belinkelem, hogy hogyan oszlottak el a szavazatok.

[link]

(Ha még nem láttátok volna)

2011. jan. 11. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!