Ki tud közületek kontaktlabdázni?
Az írjon ide, legyetek szívesek! Mennyi ideje csinálod? Mennyi idő alatt tanultad meg? Mennyire érezted nehéznek? És egy olyan kontaktlabda milyen árban van, és hol lehet venni? (Bp. Környékén pl)
Nagyon szeretnék megtanulni kontaktlabdázni. Youtube-on sok ilyen videót megnéztem már, eddig egyet tudok vele, az 'enigma'-t.(Kisebb, pattogós gumilabdán gyakorolva,de azzal nem annyira jó) :) Várnám a válaszokat!
14 éves lány
Én tudok valamennyire. Jónak nem mondanám magam de kb. meg tudom csinálni Jareth első jelenetének trükkjeit (Film: Fantasztikus Labirintus, Jim Henson, 1986). 4 hónapja csinálom és kb. közepesen nehéz (Nekem nagyon mert kétbalkezes vagyok).
A labdák háááát.... attól függ milyet akarsz kb. 2000 (stage/gyakorló labdák) és 12000 (nagyobb akril labdák) között. Kezdőnek inkább stage/gyakorló esetleg Sil-X labdát ajánlanék (100mm-est csak akkor kissebbet ha nagyon kicsi a kezed) és én tőlük szoktam rendelni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!