Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Massimo Moratti...

Szerintetek Massimo Moratti meddig bírja még nézni Rafa Benítez szerencsétlenkedését? Szerintetek ki lehetne a méltó utód?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 01:16
 1/4 anonim válasza:
Rafa Benítez az egyik legrosszabb edző, akit valaha láttam!
2010. nov. 26. 05:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Rafa jó edző VOLT ma már gyenge .. De csak JÓ volt és nem volt soha kíváló mint PL Mou. Egyszerűen sok neki az Inter. Bután edzi a keretet, hetente két Inter játékos sérül le könyörgöm... Mára egy kifejezetten gyenge edző lett belőle.

Inter - Totthenham .. Itt pl Maicon kellett folyamatosan megbírkozzon !!!!!!1v1-be!!!!! a nála gyorsabb Bale-el. Rafa, te buta, legalább az 1. meccs után visszaküldhettél volna még egy + embert Bale-re... Hihetetlen buta ember... Már rég kirúgtam volna... A Twente egy bohóc csapat, ne már, hogy emiatt maradjon... Rég kirúgtam volna.

2010. nov. 26. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Benítez egyáltalán nem szar edző meg nem tudom mivel illetik még sokan. Jó, én se szeretem a tavalyi dolga miatt (amit tett a Liverpoollal) viszont ha rágondolok, hogy az azelőtti években mit ért el, egy kiváló edző, de sajnos úgy néz ki tényleg csak VOLT. Viszont ha a mostani edzőre gondolok, Hodgsonra ő se ígérkezik még sokkal jobbra. Persze reménykedem benne, hogy meg kell szoknia, sokkal nagyobb rajta a nyomás egy Liverpoolnál mint a Fulhamnél volt. Igaz, a 10. hely nem annyira rossz de nem a Liverpoolnál. Meg az a szörnyű idegenbeli mérlege, te jó ég... Úgy nem lehet bajnokságot nyerni ha valaki csak a hazai mérkőzéseket nyeri meg. Hodgson jó, de nem elég jó egy ekkora csapathoz. Csak remélni merem, hogy jön egy edző, aki megváltja a világot!

Bocsi, kicsit eltértem a témától, de nem bírom megállni...

15/F HAJRÁ POOL!!!

2010. nov. 30. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Rafa-t már kirugták , jön Leonardo, sztem őse lesz sokkal jobb
2011. jan. 2. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!