Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A magyar foci menetrend miért...

A magyar foci menetrend miért ilyen kényelmes?

Figyelt kérdés
Az NBI-ben december 14-15-én rendezték az utolsó idei évi fordulót, legközelebb február 1-én lesznek bajnokik, tehát jó 1,5 hónapos szünet. Az NBII még durvább, december 1 volt az utolsó idei meccsnap, legközelebb pedig február 9-én fognak játszani! Azért ilyen fizetések mellett ez elég nagy pofátlan luxus. Sok helyen az ünnepek alatt is játszanak bajnokikat, de ahol hagyományosan szünet van, ott se álltak le ilyen hamar pl. szerbek, románok is játszottak ma is, január közepén meg újraindul a bajnokság. Csak a magyar focistáknak jár ez is?
tegnap 20:50
 1/1 anonim ***** válasza:

ahhoz képest, hogy 10-15 éve mi volt, ez is előrelépés.

16. forduló

Hivatalos mérkőzésnap: 2010. november 26.

17. forduló

Hivatalos mérkőzésnap: 2011. február 26.

[link]

amúgy igazad van. ezért lett kötelező a fűtött pálya, infrastruktúra, ezért költött a fidesz csilliárdokat erre a szarra kórházak helyett... és b+, nem játszanak, hanem elmennek török riviérára "edzőtáborba"

vagy ki tudja hova, lehet az már túl gagyi, és spanyolba megy mindenki, nem követem...

tegnap 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!