Szoboszlai a real madridba 100 millióért? és Kerkez is?
Gondolom ezen hír hallatán a károgók vergődnek egy sort majd 🤣🤣🤣 felröppent a hír hogy a real figyeli Szoboszlait (egyébként Kerkezt is) annyira szeretem mikor jönnek a károgók "há de szopóslai rósz!!! tújéjtékejt!! tújéjtékejt!!" aztán jön a valóság és csattannak 🤣🤣🤣
Bár én nem hiszem hogy leigazolja a real (legalábbis mostanság nem) de elég menő hír😎 tudom tudom... "majd kispadkozni fog" mondtátok mikor a leipzighez ment meg amikor a liverpoolhoz ennek ellenére mindkét csapatnál az egyik legfontosabb ember lett mert szinte mindig kezdő 11!
szóóóóóvaaaaal.... mit szóltok a hírhez? hogy Kerkezt és Szoboszlait is figyeli a real madrid?
Kozepen ott van Bellingham, aki fiatalabb es jobb jatekos is, nem fognak a posztjara igazolni 100 millioert valakit, mikozben a vedelemben sokkal nagyobb gondok vannak.
Kerkez ma meg nincs azon a szinten, de szelso vedo poszton eleve nagy hiany van a mai piacon. Azt el tudom kepzelni, hogy ot figyelik.
🤣🤣🤣 jaja látjuk belingham mennyire jó, hol is van a real? A LIVERPOOL ALATT! MERT A LIVERPOOL LETT A LEGERŐSEBB KLUBB!!! HOPPÁ!!!!!!! 🤣🤣🤣 belingham a szőrös majom ennyit ér
sírjál csak, erősebb csapatba játszik mint a real jelenleg! 😉
"belingham a szőrös majom ennyit ér"
De bezzeg Szvolazi maga a patyolat tiszta szőrtelen babafeneke:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!